Elitehockeyligaen

September 29, 2022

MS-importene herjet igjen - senket Storhamar

MANGLERUD (nitten.no) (MS - Storhamar 4-2) MS-importene ble avgjørende da Roy Johansen vant trenerduellen mellom de to tidligere landslagssjefene.

Importduoen Darien Craighead og Parker Bowles gjorde begge tre poeng da Manglerud Star overrasket med tre poeng hjemme mot Storhamar. Fire seirer og tre tap er da de pene tallene Roy Johansen kan vise til som MS-sjef denne sesongen.

Petter og Patrick Thoresen mistet familieduellen mot Steffen da MS-spilleren sto over, og Storhamar-sjefen gikk også tapende ut av duellen mellom Norges to forrige landslagssjefer.

Men gjestene åpnet oppskriftsmessig i Oslo og tok ledelsen seks minutter før første pause da Andreas Dahl kom på Jacob Lundell Noers skudd og styrte pucken bak Mitch Gillam.

God Gillam

To sekunder før gjestene fikk fullt lag etter en Jonas Djupvik Løvlie-utvisning stakk Mats Henriksen frem kølla på en strålende Joachim Lunde Hermansen-pasning og lurte inn 1-1-1-målet.

MS vant skuddstatistikken i første periode og kom nær ledermålet i en god Storhamar-periode da Mathias Trygg traff tverrliggeren. Storhamar skapte flere gigantiske sjanser i midtperioden, men Gillam leverte glimrende spill mellom stengene.

Fem minutter før andre pause fikk MS' gode importer vist seg frem i spill fem mot tre. Poengkongen Darien Craighead serverte Parker Bowles som fikk en enkel jobb fra kort hold.

Selvmål

Uret viste kun 35 sekunder av tredje periode da duoen briljerte på ny. Craigheads skudd slo i stolpen før Bowles fikk returen inn bak Markus Stensrud.

Storhamar virket rystet i Manglerud ishall og fikk ytterligere trøbbel da Joachim E. Hermansen la på til 4-1 i overtall. Assistert av? Joda, Craighead og Bowles.

Svenske Anton Karlsson brukte under to minutter på å redusere med god hjelp av Jonathan Racine som var uheldig og styrte pucken i eget nett.

Storhamar virket å skru opp og trykket voldsomt på i de påfølgende minuttene, men MS forsvarte seg heroisk og holdt unna.