Lukk søk

Elitehockeyligaen

August 17, 2023

Mot utsolgt serieåpning på Jordal: - Folket lengter etter hockey

Med 29 dager igjen til serieåpningen mot Frisk Asker, har Vålerenga allerede solgt over 1700 av de 5259 tilgjengelige billettene.

Foto: nitten.no

- Det er jo utrolig gøy! Hvis man sammenligner med romjulskampen i fjor, der nye Jordal ble utsolgt for første gang, går vi mot at det blir utsolgt igjen. Og det flere dager før selve kampen, sier Mette Charlotte Winther, Vålerengas salgssjef for privatmarkedet, til nitten.no.

Vålerenga har opplevd stor interesse også rundt de første treningskampene mot Stjernen og Sparta de siste ukene og ikke minst inn mot fredagens kick off der fansen får møte spillere og trenere i forbindelse med oppgjøre mot Ringerike Panthers.

- Veldig gøy at det er så mye engasjement. Det viser at folket lengter etter hockey.

Over 3000 i snitt

Vålerenga satte ny tilskuerrekord forrige sesong med over 3000 i snitt. Å selge ut serieåpningen vil bety en perfekt start på jakt etter nok en rekord.

- Det var kaotisk rundt romjulskampen i fjor. Da var folk helt desperate etter å sikre seg billetter. Så oppfordringen nå må være at det er smart å være tidlig ute og ikke tro dette vil ordne seg uansett, sier Winther.

Mens klubber som Sparta Sarpsborg tradisjonelt sett har solgt en rekke sesongkort, har det ikke vært tradisjon for det samme på Jordal.

Men også her opplever Vålerenga økt interesse sammenlignet med forrige sesong.

- Vi merker også i alle våre sosiale medier-kanaler at interessen er stor for tiden, sier Winther.

Nesten-reprise

Frisk Asker solgte ut Varner Arena da ishockeysesongen ble innledet med lokaloppgjøret mot Vålerenga forrige sesong (hjemmeseier 6-3).

15. september blir det retur til hovedstaden ved første anledning for tidligere VIF-trener Roy Johansen, mangeårig Vålerenga-spiller Tobias Lindström og Vålerenga-gutten Alexander Bonsaksen for å nevne noen.

- Det blir heftig på Jordal! Det er også bra at Comet og Lørenskog får testet seg mot hverandre i åpningen, sier hockeyekspert Tor Nilsen.

Serieåpningen spilles slik:

15.09 Vålerenga - Frisk Asker
16.09 Comet - Lørenskog
16.09 Sparta Sarpsborg - Lillehammer
16.09 Ringerike Panthers - Stavanger Oilers
16.09 Storhamar - Stjernen

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form