Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 31, 2022

Mot fullsatt Hamar-klassiker: - Det er bra trøkk

Mandag formiddag passerer Storhamar trolig 6000 solgte billetter til tirsdagens møte med Vålerenga.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Vi har igjen noen billetter enda, men det begynner å bli ganske fullt, ja, sier Storhamars billettansvarlige Suzanne Sagerud til nitten.no.

Wurth-kampen har etter hvert blitt en solid tradisjon på Hamar der det foreløpige billettsalget tyder på «mætt fjøs» tirsdag kveld.

- Det er straks 6000 solgte så her ser det ut som det vil bli ganske så fullsatt. Og det er bra! Vi håper å selge unna det siste nå i dag og i morgen før match med litt ekstra markedsføring, forklarer Sagerud.

By mot land

«Tirsdag skjer det igjen. Storhamar mot Vålerenga. By mot land. To kolosser i norsk hockey barker sammen. Amfien blir ei heksegryte full av historie, følelser og prestisje» skriver Storhamar i sin forhåndsomtale.

«Det er 40 år med historie, dramatikk, kontroverser, deilige seire og sure tap, kjærlighet og hat, det beste og det verste».

Og seier nummer én kom 5. november 1982 - for 40 år siden foran 850 tilskuere i Storhamar ishall.

- Storhamar - Vålerenga er noe helt spesielt her. Og nå skal vi markere at det er 40 år siden vi slo dem for første gang. Det vil folk ha med seg, vet du, sier Sagerud.

- Hvordan har interessen vært foran denne kampen?

- Kjempestor! Det er mange som har tatt kontakt som ikke har vært på kamp på en stund som skal ta turen og firmaer som lager opplegg for sine ansatte i hallen. Det er og blir bra trøkk.

6500?

Petter Thoresens Storhamar ligger på sjetteplass og Vålerenga er nummer tre foran tirsdagens feide i CC Amfi. Hedmarkingene slo MS greit hjemme sist mens VIF kommer fra et stygt hjemmetap mot Sparta.

Hamar-folk i god stemning og festhumør etter at HamKam søndag berget plassen i Eliteserien i fotball kan ende opp med å rive vekk de siste billettene til hockeyfesten allerede mandag.

- Vi går for full hall. Det er det vi håper på. Vi skal klare å klemme inn 500 til, sier Sagerud.

- Hva er eksakt tall dere kan ta inn?

- Nærmer vi oss 6400-6500, da er det fullt altså. Da må vi begynne å se på muligheter rundt vantet. Men nå får vi selge ut de ordinære billettene først og så se om det er noen vits å åpne opp rundt vantet.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form