Lukk søk

Elitehockeyligaen

June 25, 2023

Mener Storhamar er favoritter: - De har Petter Thoresen

Stavanger Oilers eller Storhamar? Fordel Hamar og Petter Thoresen per nå, mener hockeyentusiast Fredrik «Blaker'n» Larsen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Spillselskapet Coolbet er tidlig ute med sesongspill på norsk hockey og har satt Stavanger Oilers som favoritter til 2,50 i odds mens Storhamar-gull gir 2,75 ganger pengene.

NM-finalistene skiller seg ut oddsmessig da det er et lite gap ned til Sparta Sarpsborg (7,50) og Vålerenga (8,00).

- Jeg tror nesten jeg er mest pålest av alle som følger hockeyen nå, sier Fredrik Larsen som har selvtillit etter at han tidligere i vår var nær ved å vinne «NHL Stanley Cup Playoffs Bracket Challenge» med 700.000 deltagere.

Konkurransen gikk ut på å tippe resultatene i Stanley Cup-sluttspillet der «Blaker'n» hadde gått helt til topps dersom Florida Panthers hadde slått Vegas Golden Knights.

Thoresen x 2

Men nå er det norsk hockey som gjelder, og Larsen mener Storhamar per nå er knepne favoritter til å ta hjem seriemesterskapet foran Oilers.

- Storhamar har mistet noen viktige spillere og det er mye nytt. Men Anders Gjøse er ny i Oilers med ny spillestil, og også der er det mye endringer selv om førsterekka blir helt sjuk. Jeg setter Storhamar først. De har Petter Thoresen. Og ikke minst Patrick, sier «Blaker'n».

Han forventer nok en sesong der svært lite vil skille lagene fra tredje- til sjetteplass.

- Oddsmessig syns jeg det er litt for stort sprang ned til Sparta. De er flinke der nede. Også er jeg spent på Roy Johansen i Frisk Asker. Jeg tror Vålerenga og Frisk kommer til å kjempe om fjerdeplassen, slik det ser ut nå. Stjernen har en helt rå førsterekke, men de kan ikke bare ha ei rekke. Der må de starte litt på nytt.

- Men 7,50 på Sparta? Det er spillbart. De var i toppen i hele fjor, har fått inn Isak Hansen og han nye keeperen er visst veldig bra, sier Larsen.

Norsk Tipping har foreløpig ikke kommet med sesongodds, men Unibet har 2,75 i odds på både Storhamar og Oilers som seriemestere. Vålerenga står til 6 i odds og Sparta 8. Duoen Comet og Lørenskog står i 151.

Også Comeon vurderer Storhamar og Oilers likt og tilbyr 2,80 i odds og 151 på den nyopprykkede duoen.

Følger Lørenskog

Fredrik Larsen er kanskje mest kjent for trener for 5. divisjonslaget Blaker, som leder sin avdeling på Romerike, men har fulgt norsk hockey tett lenge og med økt fokus de siste årene med nevøen David Aas-Larsen i Lørenskog.

Romerikingene er tilbake på øverste nivå og står, sammen med Comet, til 1501 i odds! Larsen tror begge nykommerne kan komme til å kjempe om den siste plassen i sluttspillet.

- Selv om ingen av de vinner, er det helt feil. Er forskjellen så stor på de og Lillehammer? Jeg elsker den brakka nede i Halden. Det er en hockeyby. Og Ringerike burde stått i 250 - ikke 1000. Der har de noe på gang. Det er mer interesse for hockey enn fotball på Hønefoss selv om de spiller i et drivhus.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form