Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 15, 2021

Martinsen ute i tre måneder: - Selvfølgelig kjedelig

Lillehammer-profil Andreas Martinsen har kun vært på isen i 11 kamper denne sesongen. Nå venter 12 nye uker på sidelinjen for den tidligere NHL-spilleren.

Foto: nitten.no

- Kneet var litt mer slitent enn vi hadde håpet så det blir litt lengre tid på sidelinjen enn vi først antok, sier Martinsen til GD.

31-åringen signerte i sommer en treårskontrakt med Lillehammer, men gjorde samtidig et inngrep i begge knærne. Etter å ha slitt med smerter den siste tiden, ble det foretatt et nytt inngrep nylig.

- Det er det samme som i sommer. Vi trodde en bit i kneet hadde løsnet, men det var litt mer enn som så, forklarer LIK-profilen.

Ny sjekk

Martinsen skal til en ny sjekk senere denne uken, men alt tyder på en pause på rundt 12 uker for spilleren som ikke har vært på siden hjemmetapet mot Vålerenga 23. oktober.

Fra bortemøtet med Sparta tirsdag, som blir den første kampen i Fjordkraft-ligaen etter den lille landslagspausen, og ut kalenderåret 2021 skal Lillehammer spille 11 kamper.

I januar venter åtte nye kamper. Hele denne perioden vil gå med til opptrening for Martinsen som ikke kan huske å vært ute i mer enn to uker noen gang tidligere i karrieren.

- Om 12 uker håper jeg å være fullstendig kampklar igjen. Det er jo da det virkelig begynner, sier Martinsen.

Blir savnet

Etter en frisk start på sesongen, har det blitt færre poeng på Lillehammer den siste tiden. Fem tap på de siste seks kampene, og hele fire av dem på hjemmebane, gir en sjuendeplass på tabellen.

- Andreas er en viktig mann for oss, så dette er selvfølgelig kjedelig. Men livet går videre. Stallen blir litt mindre, men vi må bare fortsette å jobbe på og kjempe, sier LIK-trener Aleksander Smirnov til GD.

Russeren leder LIK inn i en hektisk uke med bortekamp mot Sparta tirsdag, Manglerud Star torsdag og hjemmekamp mot Grüner lørdag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form