Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 4, 2022

Martinsen har hørt Storhamar-ryktene: - Selvsagt helt uaktuelt

Andreas Martinsen til Storhamar? Spilleren selv kjenner til ryktene, Storhamar sier det ikke har vært kontakt mellom partene og Lillehammer svarer kontant nei.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Lokalavisene GD og Hamar Arbeiderblad har begge omtalt Martinsen-ryktene de siste dagene og henviser til skriverier på sosiale medier.

- Selvsagt helt uaktuelt.

Det er det korte og greie svaret fra Lillehammer-sportssjef Atle Svensrud til nitten.no konfrontert med artiklene der det spekuleres i om Martinsen kan være på vei til rivalen noen mil sør for OL-byen.

- Det har aldri vært noe der så det er uaktuelt. De må vel ha noe å skrive om, tenker jeg, sier Svensrud.

Flyttet hjem

32-åringen har en fortid i NHL og spilte for San Diego Gulls, Scranton Penguins og EV Zug i 2019/2020-sesongen før det ble retur til Lillehammer i september 2020. I fjor sommer signerte Martinsen en ny treårskontrakt.

- Jeg har hørt det selv også. Jeg har hørt ryktene, men ikke noe fra Storhamar, så det er ikke så mye hold i det. Nå har jeg to år igjen på kontrakten, så det er ikke slik at jeg har planer om å dra til Storhamar med det første, sier Martinsen selv til GD.

Kraftpluggen bekrefter samtidig at det finnes klausuler i kontrakten med Lillehammer, men sier dette hovedsakelig dreier seg om spill i utlandet.

- Det skal ekstraordinære omstendigheter til for at det blir aktuelt å dra til Storhamar.

Store ligaer

De ekstraordinære mulighetene finnes heller ikke, ifølge Atle Svensrud.

- Dette er selvsagt helt uaktuelt. Det har aldri vært en sak.

Han bekrefter at det finnes klausuler i Martinsens treårskontrakt, men avviser at noen av disse åpner for en eventuell overgang til Fjordkraft-liga-konkurrent Storhamar.

- Nå ønsker vi ikke å kommentere dette noe mer, men det er snakk om store ligaer, for å si det sånn. Dette er ikke tema i det hele tatt. Andreas skal være hos oss.

Sjur Rakstad-Larsen i Storhamars sportsutvalg sier til Hamar Arbeiderblad at de ikke har vært i kontakt med Martinsen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form