Lukk søk

Aktuelt

January 19, 2021

Martin Rønnild blir på Hamar

Martin Rønnild har forlenget sin kontrakt med Storhamar med ytterligere to år. Agenten bekrefter interesse fra andre norske klubber.

Storhamar har bekreftet at Martin Rønnild har signert for to nye år i klubben. Spilleren som kom til klubben i 2015 har nå en kontakt som varer frem til 2023 meler klubben på deres hjemmeside.

Rønnild har på sine år på Hamar spilt 270 kamper for de gule og blå. Denne sesongen så har han gjort 14poeng på 21 kamper.

Fredrikstad-gutten kom til Hamar fra Brynäs sitt ungdomsakademi og har blitt en spiller som supporterne har satt pris på.

Rønnilds agent Håkon Taskerud forteller til Nitten.no at det var en udramatisk kontrankforlengelse av den utgående kontrakten.

Men hva som inngår i den nye kontrakten, ønsker han ikke å kommentere.

Med tanke på situasjonen, så virker det som om andre klubber var ute etter han?

- Jeg ønsker som sagt ikke å kommentere kontrakten, men kan bekrefte at andre klubber var ute etter han.

Det var klubben som tok kontakt og ønsket å forlenge kontrakten - Agent Håkon Taskerud

Norske?

- Ja

Nitten.no erfarer at hans moderklubb har fulgt Rønnild en stund og har stått klart med sjekkheftet hvis han hadde ønsket seg hjem. Og med tanke på lagbygget til Stjernen frem mot ny ishall så er det nærliggende og tro at Stjernen er den norske klubben som har tatt kontakt.

Hans bror Sander Rønnild spiller til daglig for Stjernen og tegnet tidligere denne sesongen en fem(!) års kontrakt med Fredrikstad-klubben.

  • Skrevet av Christian Brevik

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form