Lukk søk

Fjordkraftligaen

December 30, 2021

Må tilbake til 2006 for å finne lavere odds på bortelaget

Bookmakerne er ikke i tvil. Stjernen har ikke vært større favoritter til å vinne i Sarpsborg på 15 år.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

I kveld spilles returoppgjøret i Sparta Amfi hvor det om tirsdagen endte med en knepen 3-2 seier til Stjernen i Fredrikstad. Nå er ikke bookmakerne i tvil om hvem som er favoritt i Sparta Amfi. Norsk Tipping har ved formiddagen 2.05 i odds på bortelaget, Coolbet er den bookmakeren med det største oddsen på 2.15.

- Det er helt naturlig at Stjernen er soleklare favoritter i dag. For det første så har de godt tak på Sparta og har en bedre spillerstall. Sparta har imponert med det mannskapet de har hatt til rådighet denne sesongen, men Stjernen er og skal være et hakk bedre, forteller Daniel Vassbund i Coolbet Norge.

Markedssjefen i Coolbet innrømmer også at de undervurderte Fredrikstad-laget før sesongen.

- Vi hadde Stjernen på fjerde eller femteplass, og trodde ikke de skulle prestere slik som de har gjort. Så ekstra hyggelig kan det bli for dem som har spilt Stjernen som seriemestere denne sesongen. De kan få seg en hyggelig gevinst om Fredrikstad-lagt skulle gå hele veien i serien, avslutter han.

Nitten.no har dessverre ikke fått tak i noen fra Norsk Tipping som kunne uttale seg om saken.

Forstår bookmakerne

Sparta-kaptein Niklas Roest forstår bookmakerne som har Stjernen som favoritt i kveld, men kanskje ikke fullt så stor favoritt.

- Nå pleier jeg ikke å følge med på odds og slike ting, men Stjernen har vært gode i år. De har et godt lag på papiret, men det har ikke så mye å si i slike kamper. Vi kunne like gjerne vunnet sist, forteller kapteinen.

-Stjernen har aldri vært så store favoritter blant bookmakerne i Sparta Amfi under din tid i klubben. Hva tenker du om det?

- Jeg har troen på oss selv, og jeg mener at vi kan tre poeng i kveld. Hvor kult hadde det ikke vært å vinne når ingen tror på oss, undrer kapteinen.

I dag formiddag var det ingen som hadde satt sine penger på hjemmeseier.

Jakobsson og Ponomarenko spiller

Det var lenge tvil rundt Spartas poengkonge Kristian Jakobsson skulle rekke dagens kamp mot Stjernen. Det samme gjaldt backen Maksims Ponomarenko som måtte testes for hjernerystelse. Etter hva Nitten.no erfarer så skal begge spillerne være klargjort for spill og dermed så stiller Sparta det samme laget som de stilte i Stjernehallen.

Ut i fra lagets nettside så stiller Stjernen med det samme mannskapet som slo Sparta for et par dager siden. Det vil si at Jonathan Hafsmoe fortsatt er utilgjengelig for bortelaget i kveld.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form