Lukk søk

Aktuelt

May 31, 2021

Kvartfinale i Stanley Cup - Colorado kjørte over Vegas Golden Knights

Det ble til tider pinlig for Vegas Golden Knights under nattens kamp. Colorado Avalanche gjorde som de ville og tok første stikk i kvartfinalen.

Begge lagene gikk videre fra sin første kamp etter at både Minnesota Wild og St.Louis Blue ble slått av nattens motstandere i første runde. Nå var det duket for det oppgjøret alle hadde gledet seg til å se. Et oppgjør som var over tidlig i den andre perioden hvor hjemmelaget ledet hele 4-0.

Kampen endte til slutt 7-1 til Colorado Avalanche.

Kunne vunnet med mer

Det var et tannløst Vegas Golden Knights som stilte opp på motsatte side av Ball Arena i går. Og om ikke resultatet sørget for at det ble en lang vei hjem til Vegas, så prøvde de å gå løs på sine motstandere med 12 minutter å spille. En rekke utvisninger ble delt ut. Hele 39(!) minutter fikk bortelaget på stillingen 6-1.

Ryan Reaves kom i hovedfokus da han bevisst prøvde å skade en Colorado-spiller. Og etter tumultene så endte seansen med at Colorado spilte hele ni(!) minutter i overtall. Noe som er svært uvanlig i en ishockeykamp.

- Jeg var tvungen til å spørre dommerne om jeg hørte rett. Reaves hadde fått 5 minutters utvising samt 2+2. Det er noe jeg aldri har opplevd før og på stillingen 6-1 så blir det litt rart å spiller i overtall så lenge. Vi fikk inn et mål i alle fall uttalte Gabriel Landeskog til Aftonbladet etter kampen.

Situasjonen rundt Reaves ønsker ikke den svenske stjernen og uttale seg så masse om.

- Når det gjelder Reaves så skal jeg ikke uttale meg for mye. Han er kun etter å skade Graves i den situasjonen som alle snakker om, og det er synd at dommerne lar det gå så langt. Heldigsvis så har Graves det bra, så vi får se hva som skjer fremover, uttaler han til samme kanal.

Colorado-trener Jared Bednar ble ikke overrasket over at det ble så mye utvisninger etterhvert.

- Jeg ble ikke overrasket, nei. Det var ganske forventet siden Vegas havnet så bak på. Personlig så har jeg ingen problemer med dette, men den situasjonen med Reaves og et par andre taklinger var unødvendige synes jeg, uttalte han til NHL.com etter kampen.

Se målene her


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form