Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 27, 2022

Johansen forlenger med MS - lover spennende satsing

Roy Johansen kom inn i Manglerud Star-apparatet underveis og denne sesongen og bidro til å berge plassen. Nå fortsetter den tidligere landslagssjefen i Oslo-klubben.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

Det var TV 2 som først meldte om at Johansen blir i Manglerud Star og skriver en langtidskontrakt med bydelsklubben. Etter det nitten.no erfarer er det snakk om en treårsavtale som presenteres på en pressekonferanse torsdag.

I juli i fjor forlot han jobben som hovedtrener i Vålerenga etter fem år på Jordal. Etter å ha fungert i en rådgiverstilling i klubben, ble den tidligere landslagstreneren i februar hentet inn for å styrke MS-teamet.

Nå er partene etter det nitten.no erfarer enige om å forlenge samarbeidet. Johansen selv ønsker ikke å kommentere saken nå, slik han også melder til TV 2.

- Tar det i morgen, melder Johansen i en SMS til nitten.no.

Berget plassen

Med Johansen inn i teamet klarte Manglerud Star å berge plassen på øverste nivå gjennom en dramatisk kvalifisering der 12 poeng holdt til førsteplass på bedre målforskjell enn Grüner og ett poeng foran Narvik som fortsetter på nivå to.

Den nye MS-styrelederen Henning Thoresen forteller til TV 2 om en spennende satsing i «garasjen».

- Mange kommer til å få litt hakeslepp for vi skal presentere noe veldig spennende. Vi må få mer lidenskap inn, og skal få flere og større sponsorer med på et talentutviklingsprosjekt, sier Thoresen til TV 2.

- Nå prøver vi å bygge en ny struktur fra MS. Vi skal jobbe bedre sammen for det langsiktige perspektivet for å utvikle talenter og håpe det gir utslag på tabellen på sikt. Å utvikle talenter er vi best på i Norge, fortsetter MS-lederen.

Ønsket tidlig

Manglerud Star innledet forrige sesong med Corey Neilson som hovedtrener, men 23. oktober meldte klubben at han hadde sagt opp sin stilling av familiære årsaker.

Allerede da ble Johansens navn satt i forbindelse med MS-jobben.

- Jeg har vært i tenkeboksen lenge nå og er i utgangspunktet klar for treneroppgaver igjen fra og med neste sesong. Det er jeg 100 prosent motivert for, sa Johansen da til nitten.no.

Knut Jørgen Stubdal tok over som MS-sjef før også Johansen i februar ble en del av teamet.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form