Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 25, 2022

Holm om anleggsløftet: - Helt fantastisk

Oilers-målvakt Henrik Holm fikk litt «DNB Arena-følelse» i Varner Arena. Den rutinerte målvakten håper flere klubber får på plass nye anlegg i årene som kommer.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Sisteskansen fikk æren av å være med på åpningen av Varner Arena forrige helg der Oilers' tidlige 2-0-ledelse endte med snuoperasjon og fest blant de 3800 på tribunene.

Åpningen ble uansett en opplevelse for alle som var tilstede, og Holm ønsker å gratulere Frisk Asker med deres nye arena.

- Først og fremst er den helt fantastisk. Endelig har de kommet seg vekk fra den gamle og slitne Askerhallen og inn i denne nye, fantastiske hallen. Jeg fikk litt «DNB Arena-følelse» av å spille der da den var veldig lik vår hjemmearena. Men jeg føler også at de har greid å skape en egen vri på hallen, sier Holm.

Nye haller

Han vet selv godt hva DNB Arena har gjort med hockeyinteressen i Stavanger. Vålerenga og Frisk Asker har kommet etter, og i hans hjemby jobbes det videre med Arena Fredrikstad.

- Jeg håper de greier å bygge en ny storstue i Fredrikstad også. Vi har lest og hørt om dette i noen år nå, men det virker som den planen har blitt lag på is flere ganger, sier målvakten.

Oilers og Holm klarte ikke å spolere festen til Frisk Asker for en lite uke siden der Niklas Nevalainen ble den store helten 16 sekunder ut i spilleforlengelsen.

Selv forlot han isen underveis med en skade som holdt ham utenfor matchen mot Ringerike tirsdag, men i går var Holm tilbake og holdt nullen mot Grüner.

- Jeg fikk en liten smell i underkroppen, og valgte ikke å ta noen sjanser. Det var bare en liten kjenning som gjorde at jeg ikke greide å utføre mine bevegelser i målet 100 prosent.

Ringerike i sluttspillet?

Kvartfinalene nærmer seg, og dersom Oilers beholder førsteplassen og blir seriemestere, får de velge mellom lagene som blir nummer sju og åtte. Da er det logisk å tro Oilers ender opp med Ringerike.

- De er uten tvil et lag som vi har spilt bra mot. Det skal også sies at det spiller liten rolle hvem vi møter med tanke på reiser som uansett blir til Østlandet, mener Holm.

Han roser Oilers-utviklingen denne sesongen og har god tro på at laget kan bli dobbeltmestere de kommende ukene og månedene.

- Vi har lagt ned noen tøffe treningsøkter i det siste og forberedt oss på et tett kampprogram inn mot sluttspillet nå. Personlig så føler jeg at både laget og jeg er i rute.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form