Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 13, 2023

Har solgt 5000 billetter allerede: - Håper det blir smekk fullt!

Med nesten en uke igjen til første semifinale, har over 5000 personer sikret seg billett til klassikeren mellom Storhamar og Vålerenga.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Om det er trøkk, ja? Ja, det skal jeg si deg!

Slik reagerer Storhamars billettansvarlige Suzanne Sagerud på nitten.no sitt spørsmål om interessen for semifinalene i sluttspillet. Til den første kampen i CC Amfi søndag 19. mars, om en snau uke, er det allerede solgt over 5000 billetter!

- Vi hadde tenkt til å lage en fin billettsalg-grafikk til den første semifinalen, men tror ikke vi rekker det. Det er solgt over 4000 billetter. Vi legger heller derfor med et bilde av et mætt fjøs. For mætt blir det, skrev Storhamar på sin Twitter-konto før helgen.

- Vi er ikke overrasket i det hele tatt, egentlig, sier Sagerud om den store pågangen.

7300?

6756 og 6525 er tilskuertallene på de to seriemøtene mellom Storhamar og Vålerenga i CC Amfi denne sesongen. Søndag tror de gule og blå på godt over 7000 mennesker inne i hallen.

Benytter man også ståplassene rundt vantet, kan Storhamar få inn så mye som 7300 tilskuere der 250 av plassene er på bortefeltet bak mål.

- Vi håper det blir smekk fullt! Det hadde vært kjempemoro. Vi vet jo også fra tidligere at dette er kamper mange ønsker å reise på. Vi var klar over at det kom til å bli bra trøkk, og det ble det jo, sier Sagerud.

Også til match to i CC Amfi torsdag 23. mars merker Storhamar allerede stor pågang med rundt 3600 solgte billetter. Salget til oppgjøret på Jordal tirsdag 21. mars startet klokken 9 mandag morgen.

- Vi er bra i rute. Alt ligger til rette for at dette skal bli veldig bra. Det ryktes også at Vålerenga kommer med en del bortesupportere. Ingenting er bedre enn en stappfull hall med god stemning på begge sider. Det er gåsehud!

Åpner salget mandag

Semifinalene i sluttspillet åpner i Stavanger lørdag. Hos Oilers har sesongkortinnehaverne forkjøpsrett til sine seter frem til klokken 12 mandag. To timer senere starter det ordinære billettsalget.

- Det er veldig vanskelig å si hva vi forventer før salget har startet. Vi må nesten bare se. Det har svingt veldig på alle hockeyarenaer hele sesongen, men vi går selvsagt for full hall. Det håper vi alltid på, sier Elin Newermann, økonomimedarbeider og billettekniskansvarlig hos Oilers, til nitten.no.

Mandag slippes seriemesterne billettene til kampene mot Sparta lørdag og onsdag - finale nummer én og tre i vest.

- Lørdag pleier å være en god kampdag i Stavanger, sier Newermann.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form