Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 14, 2023

Gulbrandsen ønsket i flere klubber: - Ingenting avklart

Etter det nitten.no erfarer er gulljagende Storhamar en av av klubbene som er interessert i Ringerike-spilleren Kenneth Pappalardo Gulbrandsen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Gulbrandsen er på utgående kontrakt i Ringerike Panthers og skal være aktuell for flere klubber på øverste nivå.

Fra flere kilder får nitten.no opplyst at Storhamar er en av klubbene som skal ha 21-åringens navn på blokka med tanke på 2023/2024-troppen.

- Akkurat nå har jeg ingenting avklart, sier Gulbrandsen til nitten.no.

- Hva kan du si om Storhamar-ryktene?

- Akkurat nå har jeg ingen kommentar om neste sesong.

Utgående kontrakt

Gulbrandsen ønsker heller ikke å si noe om det kan være aktuelt å forlenge kontrakten på Hønefoss.

Det har ikke lyktes nitten.no å få en kommentar fra Ringerike-sportssjef Per Braxenholm eller Radek Hamr i agentselskapet Win. Da Hamar Arbeiderblad nylig erfarte at Martin Johnsen returnerer til CC Amfi uttalte Sjur Rakstad-Larsen i Storhamars sportsutvalg at klubben ikke vil kommentere enkeltspillere i finalespillet.

Både Ringerike Panthers og Gulbrandsen tok Fjordkraft-ligaen med storm høsten 2021. 21-åringen ble også tatt ut på landslaget etter å ha innledet sesongen med 18 poeng på 14 kamper.

Gulbrandsen spilte for yngre lag i Lørenskog før han sommeren 2017 flyttet til Sverige og Skellefteå. I 19-20-sesongen gjorde han hele 36 poeng og ble toppscorer på klubbens J20-lag, fikk sjansen i tre SHL-kamper og ble senere leid ut til Narvik.

To landskamper

Sommeren 2021 flyttet Gulbrandsen tilbake til Østlandet og signerte for nykommeren Ringerike der det ble pene 39 poeng på 43 kamper og to matcher med flagget på brystet.

Denne sesongen endte 21-åringen opp med 14 poeng på 44 seriekamper på Hønefoss før han gjorde fem poeng på de seks kvalifiseringskampene som endte med ny kontrakt på øverste nivå.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form