Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 29, 2023

Gjøse forventer viktige svar denne uken: - Ser spennende ut

- Vi har et veldig godt utgangspunkt så får vi se hva de neste dagene og ukene gir, sier Stavanger Oilers-trener Anders Gjøse.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Hva skjer med Ludvig Hoff? Blir flere av importene? Spørsmålene er flere foran sommeren i Stavanger.

Anders Gjøse erstatter suksesstrener Todd Bjorkstrand og har fått jobben med å bygge et nytt mesterlag i DNB Arena. 38-åringen vet at flere og riktige brikker må på plass dersom han skal lykkes.

- Vi er veldig fornøyde med de vi har, men trenger mer inn. Jeg ser veldig positivt på det arbeidet som er lagt ned her allerede, dialog med spillere og det vi kikker på. Meget spennende, sier Gjøse til nitten.no.

Ut og inn

Martin Gran kommer nå fra et halvår i svenske Kristianstad, Patrick Elvsveen og Sondre Bjerke er begge hentet fra finalemotstander Storhamar mens Nicolai Bryhnisveen er tilbake etter en sesong i danske SønderjyskE.

Thomas Higson og Sander Husebø har forlenger sine avtaler og får nå med seg enda yngre Philip Mønnich Hagen, Oliver Calik, Iver Wick Karlsen og Amandus Segadal Klungtveit i A-troppen. Jens Hoekstra erstatter Joona Partanen og blir Henrik Holms makker i målvaktsteamet.

Thomas Berg-Paulsen, Sander Hurrød, Dennis Sveum, Daniel Bøen Rokseth, Christian Bull, Martin Lefebvre, Noah Aarthun og Markus Søberg er alle borte.

- Vi har et veldig godt utgangspunkt så får vi se hva de neste dagene og ukene gir, kommeterer Gjøse.

- Hva mangler du?

- Det avhenger litt av de neste signeringene. Hvordan den norske kontingenten blir seende ut legger føringer for veien videre og hvilke importer vi skal ha inn. Vi må ta dette i rett rekkefølge.

Neppe Trettenes

Mathias Trettenes ville vært en drømmesignering for Higson og Gjøse, men Stavanger-karen fortalte nitten.no i forkant av VM at alt tyder på at han spiller utenfor Norges grenser også til høsten.

- Vi holder hverandre i lupen hele veien. Higson har forståelse for mine valg. Akkurat nå heller det mot en utenlandsk klubb, sa Trettenes som regnet å ta en avgjørelse etter VM og fortsatt har status som klubbløs.

- Dette er helt i hendene på Mathias. Han er velkommen her og har stående tilbud om spill i Oilers. Vi avventer hans beslutning, men er selvsagt klar over at han sterkt vurderer å fortsette utenfor Norge, sa Higson til nitten.no i forkant av VM.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form