Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 3, 2024

Før dropp: VIF uten stjernespiller, LIK-back tilbake, uforandret Stjernen-tropp

Halvparten av kampene denne runden ble spilt lørdag - kun 12 kamper gjenstår av seriespillet i EHL denne sesongen og to av dem spilles i dag!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Serierunden:
Stjernen - Vålerenga, Stjernehallen kl 14.30 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Lørenskog - Ringerike Panthers, Lørenskog ishall kl 17.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Rundetips fra «Blaker'n»:

- Stjernen har tatt Vålerenga før i år - jeg tror de gjør det igjen. Jeg tror også Lørenskog slår Ringerike hjemme selv om kampen ikke betyr like mye nå som åttende- og niendeplassen er klare.

Stjernen - Vålerenga

Det ble hett både på og utenfor isen da disse to møttes i januar og matchen etter hvert måtte fullføres uten tilskuere. Nå er det tatt grep, kampen er flyttet fra lørdag til søndag og publikum må rette seg etter nye restriksjoner, slik nitten.no har omtalt. Stjernen kommer til å ende som nummer seks, men har fått et godt tak på Vålerenga denne sesongen. 3-1 og 3-2 er resultatet i favør Fredrikstad-laget i de to siste duellene. Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen står over. Vålerenga er ikke lett å bli kloke på for tiden. En bunnsolid match mot Sparta ble fulgt av 8-0-tap på Hamar og en sløv forestilling mot Comet på Jordal sist der sykdomsplagede gjester ledet før siste periode. VIF trenger poeng for å holde Oilers bak seg i sølvduellen, og de to møtes i neste kamp i Oslo. Mark Auk var tilbake torsdag og spilte sin første kamp siden oktober, mens Pontus Finstad, Sebastian Johansen og Markus Søberg er ute med skader. Nykommer Trevor Mingoia, som scoret tre mot Comet, er syk.

Odds:

Norsk Tipping: 3,45 - 4,40 - 1,77
Coolbet: 3,20 - 4,70 - 1,90
Comeon: 3,32 - 4,34 - 1,79
Unibet: 3,50 - 4,40 - 1,73

Lørenskog - Ringerike Panthers

Da Ringerike tapte på Lillehammer var det klart at Lørenskog vil ende som nummer åtte og gå til sluttspill i comebacksesongen i EHL mens Hønefoss-gjengen må ut i kvalifisering for å berge plassen. Dermed ble ikke denne kampen det den kunne vært - ti poeng skiller disse to tre runder før slutt. Lørenskog har to tap mot Oilers på tre dager denne uken og har den siste tiden manglet Jacob Hallberg, Andreas Pettersen, David Göransson og Vetle Indrelid, men sistnevnte er tilbake her. Seks tap på rad nå for Ringerike som også dro målløse fra Lillehammer torsdag. Lørenskog, Sparta Sarpsborg og Lillehammer gjenstår før kvalifiseringen tar til. Dennis Ryttar og Thor Jørgen Torp Friestad er de eneste på fraværslisten.

Odds:

Norsk Tipping: 2,15 - 4,30 - 2,60
Coolbet: 2,00 - 4,60 - 3,00
Comeon: 2,02 - 4,18 - 2,82
Unibet: 2,10 - 4,10 - 2,70

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form