Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 14, 2021

Før dropp: Veteran-comeback, skadefri serieleder og Storhamar-fravær

Torsdagens hockeyrunde byr blant annet på storkamper i DNB Arena der Stavanger Oilers begynner å finne formen og i Stjernehallen der Vålerenga gjester serielederen!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stavanger Oilers - Frisk Asker, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Lillehammer - Manglerud Star, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Play)
Storhamar - Ringerike, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Grüner, Sparta Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Stjernen - Vålerenga, Stjernehallen kl 19.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Frisk Asker

Etter en treg start på sesongen har Stavanger Oilers kommet seg opp på andreplass på tabellen. Lørdag ble det en grei 6-1-seier borte mot tabelljumbo Manglerud Star. I dagens tropp Anders Tangen Henriksen og Dan Kissel begge tilbake. Ludvig Hoff, Christian Wetteland og Tommy Kristiansen er ute med skade. I Frisk-leiren som flyr vestover mangler Hampus Gustafsson, Endre Medby, Joakim Opsahl og Mikael Dokken. Patrick Bovim er med, men må testes på isen før kampstart. Nicklas Dahlberg er tilbake i mål for et Frisk-lag som har ramlet ned til sjuendeplass etter tre strake tap mot Lillehammer, Stjernen og Vålerenga. Laget har også tirsdagens CHL-kamp i bena.

Odds:

Norsk Tipping: 1,52 - 4,80 - 4,50
Coolbet: 1,60 - 5,00 - 4,65

Lillehammer - Manglerud Star

Lillehammer holder tredjeplassen på tabellen etter lørdagens sterke borteseier i mjøsderbyet mot Storhamar. Aleksander Smirnov har hatt en heldig hånd med mannskapet som er store favoritter hjemme mot et Manglerud Star-lag som nå står med hele ni strake nederlag. I dagens LIK-tropp savnes Trym Gran og Christiam Fosse, men sistnevnte er tilbake i trening. Andreas Martinsen er fortsatt ute med karantene. MS ble som ventet et nummer for små hjemme mot Oilers lørdag og trenger sårt en god opplevelse. Her er Mats Trygg endelig tilbake i spill og gjør sin sesongdebut. Christer Simonsen, Jesper Öhrvall, Shafaat Hashim og Anton Lindström står over.

Odds:

Norsk Tipping: 1,20 - 7,20 - 9.00
Coolbet: 1,27 - 7,00 - 9,10

Storhamar - Ringerike

Det har vært enten eller for Storhamar denne sesongen med alle kamper avgjort etter 60 minutter. Seks seirer og fire tap, det siste mot Lillehammer i lokaloppgjøret lørdag, gir en fjerdeplass på tabellen foran hjemmemøtet med Ringerike. Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de lo Rose er fortsatt ute, og i dag mangler også Jonas Djupvik Løvlie og Eskild Bakke Olsen. Samuel Solem soner karantene. Ringerike avgjorde den viktige kampen mot Grüner i Oslo lørdag og har dermed fått en luke på fire poeng ned til niendeplassen. Karl Markström er tilbake etter å ha sonet tre kamper og går rett inn på laget. Nikolai Dalen, Mathias Holst Jenssen og Robin Bjørnstad er ute.

Odds:

Norsk Tipping: 1,18 - 7,50 - 9,65
Coolbet: 1,25 - 7,75 - 9,00

Sparta - Grüner

Sarpingene tapte 4-1 i lokaloppgjøret i Fredrikstad lørdag og har ramlet ned på en sjetteplass på den jevne tabellen. Kun to poeng skiller opp til nummer to, og situasjonen kan meget vel være en helt annen etter dagens kamp der Sparta er store favoritter. I dagens tropp mangler Sander Thoresen, Mattias Nilsson og Martin Grönberg som alle er skadet. Hjemmetapet mot Ringerike lørdag var tungt for et Grüner-lag som henger godt med de fleste i lange perioder, men sliter med å få med seg poeng. I dag stiller Oslo-laget med samme tropp som i helgen - trioen Sean-Michel Sunnqvist, Mikkel Wik og Mathias Landrø er ute.

Odds:

Norsk Tipping: 1,10 - 9,35 - 15,00
Coolbet: 1,09 - 12,00 - 25,00

Stjernen - Vålerenga

Rundens storkamp spilles i Fredrikstad! Stjernen har fortsatt kun ett tap denne sesongen og har fått en luke på fire poeng ned til konkurrentene etter lørdagens derbyseier. Vålerenga på besøk torsdag kveld bør igjen bety fullt hus i Stjernehallen der det var fantastisk stemning i helgen. Jonathan Asbjørnsen er tilbake og sørger for at Anders Olsson kan plukke fra en skadefri tropp. Vålerenga har gjort unna fem av sine sju strake bortekamper, og kommet ut av dem med fire seirer. Sist ble det ville 7-6 i Askerhallen. Med tap her vil VIF havne ni poeng bak Stjernen etter 11 serierunder. Jonas Oppøyen er ute sammen med suspenderte Axel Sundberg.

Odds:

Norsk Tipping: 2,40 - 3,95 - 2,40
Coolbet: 2,50 - 4,30 - 2,45

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form