Lukk søk

Elitehockeyligaen

December 2, 2021

Før dropp: Utsettelse, Storhamar-fravær og LIK-bedring

Toppkampen mellom Stavanger Oilers og Vålerenga ble utsatt, men torsdagen byr blant annet på et MS på rett vei mot overraskelseslaget Stjernen i Oslo.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Manglerud Star - Stjernen, Manglerud ishall kl 18.30 (TV 2 Play)
Storhamar - Grüner, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Sparta, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Manglerud Star - Stjernen

Tabelljumbo MS tar imot laget som ledet tabellen til de fikk bank hjemme mot Oilers for en uke siden. Dette blir Knut Jørgen Stubdals niende kamp som leder i MS-boksen etter at debuten kom nettopp mot Stjernen 28. oktober. Siden har Oslo-laget to tomålstap, fem ettmålstap samt 6-2-seieren borte mot Grüner sist som tente håpet i garderoben. Her stiller laget igjen uten Tord Thoresen, Christer Simonsen, Shafaat Hashim og Theodor Steen-Gulbrandsen. Stjernen mistet serieledelsen med 5-0-tapet mot Oilers sist, men er kun målforskjell bak laget som fikk sin kamp denne runden utsatt. Kan Fredrikstad-gjengen slå tilbake på første forsøk her? Jonathan Hafsmoe og Emil Buskoven er de eneste som står over.

Odds:

Norsk Tipping: 6,40 - 5,80 - 1,32
Coolbet: 6,10 - 5,80 - 1,42

Storhamar - Grüner

Det fortsetter å svinge i både prestasjoner og resultater for Storhamar som fortsatt er hardt rammet av skader. Etter hjemmetapet mot Ringerike fulgte en råsterk seier over Oilers og tre poeng mot MS før det i helgen ble 5-3-tap i Askerhallen. En sjetteplass på tabellen er de ikke fornøyd med på Hamar der publikumstallene også bekymrer. Jacob Lundell Noer, Martin Rønnild, Markus Mikkelsen, Erik de la Rose og Jimmy Andersson er fortsatt ute. Mikael Zettergren er tilbake i troppen, men nå mangler i tillegg Andreas Øksnes og Isak Hansen etter smeller sist. Grüner står med nå med åtte strake tap der det har blitt minimum seks baklengsmål i fem av kampene. Slikt blir det ikke poeng av. Mot Storhamar for fem uker siden ble det 2-1-nederlag. 6-2-tapet mot MS i helgen var en nedtur også med tanke på å henge seg på Ringerike. Trym Auren og Marius Carho Hansen blir ikke med til Hamar.

Odds:

Norsk Tipping: 1,14 - 8,20 - 11,50
Coolbet: 1,23 - 7,50 - 10,75

Lillehammer - Sparta

I OL-byen håpet man det hadde snudd med seks poeng mot MS og Grüner, men på Jordal ble det nok et tap sist lørdag - og da mot et meget skadeplaget Vålerenga-mannskap. Også LIK har slitt med flere fravær den siste tiden. Det begynner å bli en liten luke opp til topp fire-plassene foran kampen mot laget som ligger på nettopp fjerdeplass. Her har Aleksander Smirnov Teemu Vuorisalo og Frank Gymer tilbake fra sykdom. Da mangler kun langtidsskadde Andreas Martinsen. Sparta er stort sett kun involvert i resultatmessig jevne kamper. Sarpingene sto med fire strake seirer før det ble to strake tap mot Vålerenga og Frisk Asker. I helgen ble det 5-4-seier hjemme mot Ringerike, og det er den samme troppen som reiser til Lillehammer. Håvard Salsten, Henrik Knold, Jesper Martinsen Lilleberg og Martin Grönberg er skadde.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,10 - 2,45
Coolbet: 2,50 - 4,20 - 2,50

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form