Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 18, 2021

Før dropp: Tunge fravær, lånespillere og karantene

Både Storhamar og Stavanger Oilers må klare seg uten sentrale spillere i dagens storkamp på Hamar. Få siste nytt om alle tropper og lag foran runden her!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Frisk Asker- Manglerud Star, DNB Arena kl 16.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Stavanger Oilers, CC Amfi kl 16.000 (TV 2 Play)
Grüner - Lillehammer, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Ringerike, Stjernehallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Vålerenga - Sparta, Jordal Amfi kl 16.00 (TV 2 Play)

Frisk Asker - Manglerud Star

En strålende opplagt Nicklas Dahlberg så ut til å sikre Frisk-poeng på Jordal torsdag, men to sene scoringer på 14 sekunder snudde kampen for VIF. Bittert for Frisk som tidvis gjorde en god match. Her stiller askerbøringene med samme tropp der Kristoffer Thomassen og Joakim Opsahl er ute. MS overrasket med å slå Lillehammer i premieren, men kom solid ned på jorda i DNB Arena for to dager siden. 6-0 og 48-12 i skudd er solide sifre. Veteranen Mats Trygg er fortsatt ute med skade og rekker heller ikke den tredje serierunden. I dag får han også selskap på tribunen av Jesper Öhrvall og Christer Simonsen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,20 - 7,20 - 8,80
Coolbet: 1,25 - 7,20 - 10,00

Storhamar - Stavanger Oilers

Rundens storkamp spilles i CC Amfi på Hamar i ettermiddag! Et skadeplaget Storhamar har ikke imponert nevneverdig så langt med knepen hjemmeseier over Ringerike før det ble 5-4-nederlag i lokaloppgjøret på Lillehammer sist. Også i dag er det en del fravær hos de gule og blå. Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de la Rose er ute med skader mens Samuel Solem og Martin Rønnild har status som usikre. Konsta Mäkinen er ikke spilleklar, men Jimmy Andersson er tilbake i troppen. Oilers spilte sin første match for sesongen torsdag og kjørte da over MS, men også gjestene har noen tunge fravær i dag. Martin Lefebvre, Dan Kissel og Daniel Bøen Rokseth er alle ute.

Odds:

Norsk Tipping: 2,95 - 4,50 - 1,85
Coolbet: 3,10 - 4,75 - 1,98

Grüner - Lillehammer

Ny Oslo-tur på Lillehammer som overraskende tapte mot Manglerud Star etter forlengning i hovedstaden for én uke siden. Torsdag ble det 5-4-seier hjemme mot Storhamar i derbyet der Alexander Reichenberg gjorde comeback for gamleklubben. LIK-leiren melder om fulltallig tropp og tøff kamp om plassene i dag. Grüner gjorde en ok figur mot Sparta, men sju baklengs på Hønefoss torsdag er stygt. Hos Grüner mangler Trym Auren, Mathias Landrø, Sean-Michel Sunnqvist og Mikkel Wik i dag. Joakim Aarseth Opsahl kommer på lån fra Vålerenga i tillegg til at de lilla låner Eirik Hopen, Nicholas Nuuttila og Markus Aarseth Opsahl fra 1. divisjonsklubben Furuset for å fylle opp troppen i dag.

Odds:

Norsk Tipping: 11,00 - 8,20 - 1,15
Coolbet: 11,30 - 8,35 - 1,20

Stjernen - Ringerike

Skal Stjernen melde seg på i teten? Sommerens snakkis i Hockey-Norge har fått en strålende start med sine mange nye spillere. 3-1 over Vålerenga og overtidsseier mot Sparta i sesongens første derby torsdag bygger selvtillit i Fredrikstad. Austin Cangelosi fikk en smell i lokaloppgjøret og står over denne. Benjamin Byrkjeland sto over sist, men er tilbake nå. Også Ringerike har fått en meget fin start med knepent tap mot Storhamar før det ble hele 7-2 mot Grüner i en kamp der importene David Åslin og Brett Perlini begge scoret. Troppen er den samme i dag. Nikolai Dalen og Mathias Holst Jenssen mangler fortsatt. Linus Rosdahl er tilbake på is, men denne kampen kommer for tidlig.

Odds:

Norsk Tipping: 1.20 - 7,20 - 8,80
Coolbet: 1,27 - 7,00 - 9,00

Vålerenga - Sparta

Ny match på Jordal for Vålerenga som så ut til å gå på sesongens andre tap torsdag før to scoringer på 14 sekunder i sluttminuttene snudde til seier for Kenneth Larsens gulltippede mannskap. Tobias Johansen Breivold viste seg der som en fin erstatter for skadde Steffen Søberg mellom stengene. Breivold skulle uansett stått denne matchen. VIF manglet Jonas Oppøyen i tillegg til Søberg sist, og troppen er den samme i dag. Sparta har sett solide ut i hele høst, men torsdag ble det overtidstap mot rivalen Stjernen da Andreas Heier avgjorde. Maksim Ponomarenko pådro seg matchvinner og nå er dommen klar. Tre kampers karantene. I tillegg mangler Sparta Eirik Børresen og Niclas Jessesen på Jordal i dag.

Odds:

Norsk Tipping: 1,55 - 4,80 - 4,40
Coolbet: 1,75 - 4,65 - 3,95

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form