Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 28, 2021

Før dropp: Trenerskifte, Ringerike-skader og toppkamp i vest

Nok en herlig hockeyhelg med blant annet Oslo-derby, formlaget Ringerike jakter en ny skalp, storkamp i Stavanger og på Lillehammer håper Vålerenga på en opptur.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Manglerud Star - Grüner, Manglerud ishall kl 16.00 (TV 2 Play)
Ringerike - Sparta, Schjongshallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stavanger Oilers - Stjernen, DNB Arena kl 16.00 (TV 2 Play)
Lillehammer - Vålerenga, Eidsiva Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Frisk Asker, CC Amfi søndag kl 17.30 (TV 2 Play)

Manglerud Star - Grüner

Det har skjedd mye allerede i dag på Manglerud der klubben i formiddag informerte om at trener Corey Neilson har trukket seg av personlige årsaker. Det betyr at Magnus Melbye og Andreas Sollien leder laget i dagens lokaloppgjør der MS lokker med gratis inngang. Christer Simonsen, Shafaat Hashim og Tord Thoresen mangler også i dag, men Robin Olsen Syversen,  Anton Lindström og Jesper Öhrvall er tilbake i troppen som nå står med 12 strake nederlag. Naboen Grüner yppet seg også mot Oilers sist og har vist seg som en vrien motstander for alle. Her mangler Mikkel Wik, Jonathan Lafjell Ed og Espen Kleppe Hermanrud. Mathias Landrø er tilbake.

Odds:

Norsk Tipping: 2,05 - 4,30 - 2,70
Coolbet: 2,15 - 4,25 - 2,95

Ringerike - Sparta

Det er vel snart slutt på at man kan snakke om Ringerike-overraskelser? På én uke har laget slått Storhamar på Hamar, rystet serieleder Stjernen i tre perioder og avgjort borte mot Vålerenga på straffer. 14 poeng på 13 kamper betyr at Hønefoss-gjengen har et ålreit tak på åttendeplassen. Som sist er Mathias Holst Jenssen, Nikolai Dalen og Robin Bjørnstad, Dustin Parks, Linus Rosdahl og Brett Perlini ute. Sistnevnte med sykdom. Det betyr at Andreas Adolfsen spiller også i dag. Sparta innehar andreplassen på den meget jevne tabellen, men må også i dag klare seg uten Sander Thoresen, Martin Grönberg og Jesper Martinsen Lilleberg.

Odds:

Norsk Tipping: 4,20 - 4,70 - 1,55
Coolbet: 4,70 - 4,50 - 1,65

Stavanger Oilers - Stjernen

Toppkamp i vest der tredjeplasserte Oilers får besøk av serielederen. Rob Bordson debuterte mot Grüner torsdag og brukte kun et kvarter på å score sitt første mål i norsk hockey. Oilers har variert første del av sesongen, men vil med seier her virkelig melde seg på i gullkampen og ikke minst gjøre den meget jevne tabellen helt åpen. Tommy Kristiansen og Ludvig Hoff rekker heller ikke denne. Stjernen fortsetter å imponere. Nå har det blitt 15 mål på de to siste kampene etter snuoperasjonen på Hønefoss og 8-3-triumfen hjemme mot Lillehammer. Magnus Eikrem Haugen er fortsatt ute med skaden han pådro seg mot VIF, men resten av troppen er med til Stavanger.

Odds:

Norsk Tipping: 2,00 - 4,50 - 2,70
Coolbet: 2,05 - 4,45 - 3,05

Lillehammer - Vålerenga

Kveldskamp på Lillehammer mellom to lag som har noe å revansjere fra torsdagens runde. Lillehammer så solide ut som vanlig i første periode i Stjernehallen før det plutselig ble seks baklengs på 20 minutter selv med Andreas Martinsen og Christian Fosse tilbake på laget. Her mangler skadde Trym Gran og Teemu Vuorisalo. Robin og Daniel Sakshaug spiller kamper for Narvik i 1. divisjon denne helgen. Jordal-returen ble en gedigen nedtur for Vålerenga som lå under både 2-0 og 3-1 mot Ringerike og endte opp med å tape på straffer. Trener Kenneth Larsen ønsker å se en helt annen trygghet defensivt i dag, men må klare seg uten Pontus Finstad og Jonas Oppøyen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,35 - 4,10 - 2,40
Coolbet: 2,60 - 4,35 - 2,35

Storhamar - Frisk Asker

Den eneste søndagskampen denne runden spilles på Hamar. Det svinger ikke av Storhamar for tiden, men laget slet seg til 5-4-seier over MS torsdag der kun drøye 1000 tilskuere var på plass i CC Amfi. Det er ifølge Hamar Arbeiderblad det laveste tilskuertallet på 20 år - høsten 2001! Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen, Erik de lo Rose, Samuel Solem og Sander Vedul-Kjelsås manglet sist i tillegg til at Patrick Elvsveen og Jimmy Andersson forlot isen underveis. Også Frisk har slitt med en rekke fravær de siste ukene. I 4-3-tapet mot Sparta sist stilte de oransje uten Hampus Gustafsson, Endre Medby, Mikael Dokken, Joakim Opsahl og Mikkel S. Christiansen (karantene).

Odds:

Norsk Tipping: 2,05 - 4,40 - 2,65
Coolbet: 2,10 - 4,35 - 3,00

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form