Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 23, 2021

Før dropp: Skader foran storkampen, Sparta-fravær og Olsen-retur

Både Frisk Asker og Storhamar mangler viktige spillere til kveldens TV-kamp mens Vålerenga får tilbake Thomas Olsen mot et tilnærmet skadefritt Lillehammer.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stjernen - Stavanger Oilers, Stjernehallen kl 18.00 (TV 2 Play)
Vålerenga - Lillehammer, Jordal Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Ringerike, Sparta Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Grüner - Manglerud Star, Grünerhallen kl 19.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Storhamar, Askerhallen kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Stjernen - Stavanger Oilers

Fortsetter oppturen for Stjernen? Det nye mannskapet har fungert bedre fra start enn sportssjef Darren Treloar og trener Anders Olsson turte håpe på. Torsdag utlignet Stjernen like før slutt på Lillehammer og rappet seieren i forlengningen. Som i OL-byen må Olsson sette opp rekkene uten Austin Cangelosi og Philip Hansen. Oilers banket MS og slapp inn sju på Hamar før det ble to poeng og 4-3-seier mot Grüner sist. Det er ingen i Stavanger fornøyde med, men det blir ingen lett oppgave i Stjernehallen i kveld. Som under opphentingen torsdag kveld stiller Oilers uten importspilleren Steve Whitney og backen Nicolai Bryhnisveen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,35 - 4,30 - 2,25
Coolbet: 2,25 - 4,50 - 2,68

Vålerenga - Lillehammer

Vi må ned til midten av tabellen for å finne gullfavoritt Vålerenga etter fire serierunder. Sesongens andre seier kom torsdag, men VIF fikk det på ingen måte lett på Hønefoss der Ringerike var best i første periode og trykket på for en utligning etter at gjestene fikk en 3-0-ledelse midtveis. I dag er Steffen Søberg og Jonas Oppøyen ute for VIF som dermed får tilbake Thomas Olsen. På Lillehammer er status i troppen som sist; Vegard K. Fredriksen er ute med en lettere skade, men resten av spillerne blir med til Oslo. Aleksander Smirnov har fått en ålreit start i sin nye klubb med åtte poeng på fire kamper selv om det ble overtidstap mot Stjernen sist.

Odds:

Norsk Tipping: 1,55 - 4,70 - 4,20
Coolbet: 1,72 - 4,50 - 4,25

Sparta - Ringerike

Sparta er sammen med naboen Stjernen eneste lag med ti poeng så langt i Fjordkraft-ligaen. Sjur Robert Nilsens gutter tok seg greit av Frisk Asker sist og blir selvsagt store favoritter også i kveld. Maksim Ponomarenko soner sin siste kamp etter matchstraffen mot Stjernen i kveld, men sarpingene må også klare seg uten Eirik Børresen, Henrik Knold, Niclas Jessesen og Martin Grönberg. Ringerike stiller med samme tropp som mot Vålerenga sist. Det betyr at Nikolai Dalen og Mathias Holst Jenssen mangler mens Linus Rosdahl er med i troppen. Det nyopprykkede mannskapet har i tillegg til storseieren mot Grüner spesielt nok tre 3-2-nederlag så langt.

Odds:

Norsk Tipping: 1,20 - 7,00 - 9,20
Coolbet: 1,22 - 7,50 - 11,50

Grüner - Manglerud Star

Sesongens første Oslo-derby finner sted på Grünerløkka i kveld der Manglerud Star kommer på besøk. Grüner imponerte voldsomt i DNB Arena torsdag, men det ble med ett poeng til tross for 3-1-ledelse. Trym Auren, Mathias Landrø, Sean-Michel Sunnqvist og Mikkel Wik er ute også i kveld. Jonathan Lafjell Ed pådro seg hjernerystelse torsdag og spiller ikke. Eirik Hopen lånes igjen fra Furuset for å fylle opp troppen. Manglerud Star mistet, som Grüner, seieren helt mot slutten mot Storhamar torsdag. I kveld tropp mangler Mats Trygg som skal til kontroll neste uke, Jesper Öhrvall som er på utredning hos spesialist og Christer Simonsen som venter på MR-svar.

Odds:

Norsk Tipping: 2,50 - 4,50 - 2,10
Coolbet: 2,70 - 4,65 - 2,20

Frisk Asker - Storhamar

Kveldens TV-kamp spilles i Askerhallen mellom to lag som mangler flere viktige brikker i kveld. Kristoffer Thomassen og Joakim Opsahl er fortsatt ute for hjemmelaget, og duoen får i kveld selskap på tribunen av Endre Medby og Jacob Lagacé som begge fikk seg smeller mot Sparta. Mikkel Christiansen soner karantene for en takling i samme kamp. Frisk tar derfor med to juniorer i kveld for å fylle opp troppen. Storhamar får tilbake Jimmy Andersson i kveld, men Anders Gjøse må fortsatt klare seg uten Jacob Lundell Noer, som kan være ute i flere måneder, Markus Mikkelsen og Erik de lo Rose. Jonas Djupvik Løvlie og Mats Larsen Mostue har status som usikre frem mot oppvarming i Askerhallen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,30 - 2,35
Coolbet: 2,40 - 4,50 - 2,50

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form