Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 26, 2022

Før dropp: Sesongdebut, fire lånespillere og backprofil tilbake

Grüner er tilbake etter sykdomspause og møter naboen Vålerenga, Sparta jager seier nummer 12 på rad og runden avsluttes med toppkamp i Stavanger!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Grüner - Vålerenga, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Ringerike - Storhamar, Schjongshallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Sparta, Manglerud ishall kl 16.00 (TV 2 Play) 
Stavanger Oilers - Frisk Asker, DNB Arena kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Grüner - Vålerenga

For første gang siden 5. november skal Grüner-gjengen i aksjon i Fjordkraft-ligaen. Laget har slitt voldsomt med sykdomsutbrudd i troppen over tre uker og har knapt hatt spillere på trening. Ikke uventet er det flere som må testes før dropp i dag mens andre kanskje ikke orker å bidra i tre perioder. Joachim Sommer Nielsen, Trym Auren, Jørgen Kvål, Stian Thorbjørnsen og Charlie Björlin er alle ute. Troppen fylles opp med fire lånespillere fra 1. divisjonsklubben Furuset. Vålerenga ramlet ned til fjerdeplass i de jevne tetstriden etter hjemmetapet mot Oilers sist som gjorde vondt for Jordal-gjengen. Stian Solberg, Mika Partanen, Jørgen Karterud og Daniel Sørvik er alle ute med skade, men Stefan Espeland er tilbake fra sykdom.

Odds:

Norsk Tipping: 23,00 - 13,50 - 1,04
Coolbet: 48,00 - 15,00 - 1,05

Ringerike - Storhamar

Hjemmelaget har fått en opptur de siste ukene med sju scoringer og tre poeng mot MS sist helg før de ga serieleder Sparta kamp hele veien i Sarpsborg torsdag. Viktige David Åslin og Dustin Parks tilbakekomst i troppen har bidratt til å løfte Ringerike, men fortsatt er Dennis Ryttar, Johnny Corneil, Reid Petryk og Even Tangen Fosse ute. Et par andre må testes inn mot dropp. Storhamar ligger fortsatt som nummer seks og har tapt de to siste matchene. Mot Oilers tirsdag ble det smultring både i mål- og poengprotokollen. Martin Rønnild er tilbake fra karantene her mens Robin Haglund Mathisen, Andreas Øksnes, Miles Gendron og Jacob Lundell Noer alle er ute og misser bussturen til Hønefoss.

Odds:

Norsk Tipping: 5,40 - 5,40 - 1,40
Coolbet: 5,70 - 5,70 - 1,45

Manglerud Star - Sparta

To lag med svært ulike utgangspunkt møtes i Manglerud ishall. Hjemmelaget hevdet de måtte benytte skadde spillere for å stille lag borte mot Stjernen torsdag, men kom fra matchen med 7-1-tap. Troppen er den samme her med unntak av at Christer Simonsen er tilbake og tilfører noe rutine på backplass. De fire importene samt Jonas Myhre, Theodor Freidher Hamm og Mads Vestby er alle borte. Der Roy Johansens MS sliter tungt, er det bare velstand og smil i Sarpsborg for tiden. Sparta står med elleville tolv strake trepoengere og virker helt ustoppelige selv om det løsnet først seks minutter før slutt mot Ringerike sist. Fraværsrekken i dag lyder: Jonas Holøs, Håvard Salsten, Trym Østby, Eirik Børresen og Marcus Fagerudd mens Magnus Nilsen er tilbake og får sine første minutter for sesongen.

Odds:

Norsk Tipping: 23,00 - 13,50 - 1,04
Coolbet: 48,00 - 15,00 - 1,05

Stavanger Oilers - Frisk Asker

Lørdagens runde avsluttes med TV-kamp fra DNB Arena. Er Oilers endelig skikkelig på gang? Det skuffende tapet i Hockey Classic er avløst av 4-0 hjemme mot Storhamar og sterke 6-2 mot Vålerenga på Jordal torsdag. Det sendte siddisene opp på tredjeplass i den meget jevne tetstriden. Tore Christiansen skal hedres her med banner i taket for alt han har gjort for Oilers opp gjennom årene. Thomas Higson og Kristian Østby er ute sammen med Jan Brejcak som fikk seg en smell og torsdag og må hvile på ny. Frisk Asker er plassert midt på tabellen og slo Lillehammer greit torsdag. Jan André Aasland mønstrer samme tropp på flyet til Stavanger - det betyr at backen Håkon Løken Pedersen fortsatt er ute.

Odds:

Norsk Tipping: 1,60 - 4,70 - 4,10
Coolbet: 1,65 - 5,00 - 4,25

PS! Oppgjøret mellom Lillehammer og Stjernen spilles i Eidsiva Arena søndag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form