Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 25, 2022

Før dropp: Ringerike-fravær, lånespillere og Frisk-profil står over

Tirsdagen byr på fire matcher fra Fjordkraft-ligaen der Stjernen og Oilers hviler mens Vålerenga reiser til Hønefoss og Sparta får besøk av Storhamar.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Ringerike - Vålerenga, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Storhamar, Sparta Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Lillehammer, Manglerud ishall kl 18.30 (TV 2 Play)
Grüner - Frisk Asker, Grünerhallen kl 19.00 (TV 2 Play)

Ringerike - Vålerenga

Ringerike er fortsatt sist på tabellen med kun seks poeng og får en tøff test her hjemme mot et Vålerenga-lag som jakter tabelltoppen Stjernen har overtatt. Marius Carho Hansen er tilbake, men ellers er fraværslisten lang i Ringerike-leiren. Reid Petryk og Even Tangen Fosse rekker ikke denne og er da ute sammen med Dennis Ryttar, Mathias Landa, Dustin Parks og David Åslin. Vålerenga tapte begge sine bortekamper sist uke før de slo Grüner greit på Jordal søndag, men uken kostet førsteplassen på tabellen. Til kveldens match reiser Vålerenga uten den skadde trioen Daniel Sørvik, Jørgen Karterud og Magnus Brekke Henriksen.

Odds:

Norsk Tipping: 6,80 - 5,90 - 1,30
Coolbet: 8,50 - 5,50 - 1,35

Sparta - Storhamar

Med to kamper mindre spilt enn flere av konkurrentene og en fin tredjeplass har Sparta virkelig meldt seg på i tetkampen. Hele 21 scoringer på de tre siste kampene er sterkt selv om motstanden har vært lagene nederst på tabellen. Her blir motstanden av et annet kaliber. Samme lag som sist betyr at Kevin Carr igjen står over og Tobias Normann vokter buret. Jonas Holøs og Magnus Nilsen er fortsatt ute. Sjetteplasserte Storhamar dro til med 10-0-seier over Grüner sist og håper å bygge videre på målfesten i Sarpsborg. Andreas Dahl er tilbake, Jonas Djupvik Løvlie soner den siste av to kampers karantene her mens Patrick Elvsveen og Peter Quenneville må testes. Mathias Papuga er syk.

Odds:

Norsk Tipping: 2,45 - 4,10 - 2,30
Coolbet: 2,75 - 4,35 - 2,25

Manglerud Star - Lillehammer

De to tabellnaboene som har havnet litt for seg selv på sjuende- og åttendeplass i møtes i Oslo. Det har blitt en liten luke opp til topp seks-lagene og en solid luke ned til Ringerike og Grüner for disse to. Manglerud Star har vist seg langt mer konkurransedyktige denne sesongen, men står med tre strake tap etter den sterke borteseieren over Frisk Asker. Steffen Thoresen er fortsatt ikke klar, og her står også Joakim Engebråten Hermansen over. Lillehammer kommer fra en innholdsrik uke som bød på alt fra seier over Vålerenga til 7-0-tap mot Stjernen. Andreas Martinsen, Stein André Hagen og Emil Nyhus får selskap av Mads Homdrom på skadelisten. Målvakt Trym Gran må testes. Liam Sætre er med fra U20-troppen og duoen Lauri Nevala og Jørgen Eide Engstrøm leies inn fra Gjøvik.

Odds:

Norsk Tipping: 2,30 - 4,20 - 2,40
Coolbet: 2,55 - 4,30 - 2,40

Grüner - Frisk Asker

Runden avsluttes på Grünerløkka mellom nummer ni og nummer fire på tabellen. Grüner har sluppet inn mye mål den siste tiden, og ti baklengs hjemme mot Storhamar sist gjorde vondt. 5-2-tapet på Jordal søndag var av det mer hederlige slaget. Her kommer de lilla til match uten Joachim Sommer Nielsen, Trym Auren, Mikkel Wik, Petter Grønstad og Stian Thorbjørnsen. Frisk Asker har reist seg etter tre strake nederlag og vunnet 4-3 to kamper på rad mot Lillehammer og Stavanger Oilers. Laget hanger så absolutt med i teten, og både Anton Holm og Joakim Opsahl er med her. Alexander Bonsaksen har pådratt seg en liten smell og står over her, men kan være tilbake mot Ringerike torsdag eller Sparta lørdag.

Odds:

Norsk Tipping: 10,00 - 7,35 - 1,18
Coolbet: 15,00 - 6,50 - 1,22

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form