Lukk søk

Fjordkraftligaen

December 30, 2021

Før dropp: Oilers-duo tilbake, Sparta-fravær og 1. divisjonslån

Det ble ikke lokaloppgjør hverken på Jordal eller rundt Mjøsa i romjulen, men torsdagens runde byr på nytt derby i Østfold og serieleder Oilers på jakt etter nyttårsledelse.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Runden:

Stavanger Oilers - Manglerud Star, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Ringerike - Grüner, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Stjernen, Sparta Amfi kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Manglerud Star

Oilers hadde full kontroll borte mot MS, men nøyde seg med én scoring i hver periode. 51-14 i skuddstatistikk viste forskjellen mellom nummer 1 og 10 på tabellen, og serielederen er selvsagt store favoritter i egen hall i dag. Med seier her kan Oilers-spillerne feire nyttårsaften som serieledere, men ved poengtap kan Stjernen klatre til topps. Oilers får tilbake Anders Tangen Henriksen og Rob Bordson her mens Patrick Ulriksen og Sander Husebø står over. Nils Johan Høva kommer inn i troppen. MS måtte får tilbake Theodor Steen-Gulbrandsen, Tobias Degvold og Emil Frøshaug i kveld mens Shafaat Hashim og Anders Jonassen får selskap av Mats Trygg på fraværslisten. Oslo-laget ligger helt sist på tabellen og har nå hele 20 poeng opp til Ringerike på 8. plassen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,05 - 11,00 - 18,00
Coolbet: 1,06 - 16,00 - 29,00

Ringerike - Grüner

Nyopprykkede Ringerike har festet et solid grep om den siste sluttspillplassen. 5-4-seieren etter straffer i Oslo tirsdag var viktig for å holde avstanden ned til tabellnabo Grüner. Nå skiller det 14 poeng i favør Ringerike som også har én kamp mindre spilt foran denne romjulsduellen på Hønefoss. Mathias Holst Jenssen og Nikolai Dalen er langtidsskadet for hjemmelaget, mens også Jonas Haughom og Elias Antonsen er ute her. Grüner reiser uten Jonathan Lafjell Ed, Mathias Landrø, Trym Auren og Sebastian Heggelund-Nilsen, men har fylt på i troppen med flere innleide 1. divisjonsspillere som også blir med her. Rolf Aastad, Lars Erik Francke-Enersen og Simen Nielsen fikk alle spilletid tirsdag mens Theo Rooseboom de Vries ble i boksen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,45 - 5,00 - 5,00
Coolbet: 1,45 - 5,40 - 6,05

Sparta - Stjernen

I Sarpsborg er det klart for det andre Østfold-derbyet på tre dager. Sparta solgte seg dyrt i Fredrikstad sist med en rekke fravær, men røk til slutt 3-2 da Jonathan Asbjørnsen satte inn vinnermålet i tredje periode. Navnebror Hafsmoe er den enste som ikke er med i troppen også i dag mens naboen Sparta fortsatt mangler sentrale brikker. Daniel Olsson Trkulja, Henrik Knold, Martin Grönberg, Niclas Jessesen og Håvard Salsten mangler også i dag. Sondre Ahlsen testes inn mot kampstart. Kristian Jakobsson og Maksims Ponomarenko ble skadet tirsdag og har status som usikre, men etter den nitten.no erfarer spiller begge. Stjernen kan feire nyttår som nummer én på tabellen med seier her samtidig som Oilers ryker mot MS.

Odds:

Norsk Tipping: 2,70 - 4,20 - 2,05
Coolbet: 2,95 - 4,20 - 2,15

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form