Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 29, 2022

Før dropp: Lang skadeliste, usikker Frisk-profil og juniorer får sjansen

Kampene kommer tett i Fjordkraft-ligaen og lørdagen byr på fire matcher som er viktig for lagene i begge ender av tabellen!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Grüner - Lillehammer, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Sparta - Frisk Asker, Sparta Amfi kl 16.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Stavanger Oilers, Manglerud ishall kl 16.00 (TV 2 Play)
Ringerike - Stjernen, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play) 

Grüner - Lillehammer

Til tross for fem strake tap holder Grüner fortsatt Ringerike bak seg på tabellen. 4-3-nederlaget borte mot Stjernen sist var av det meget sure slaget da hjemmelaget avgjorde med kun 53 sekunder igjen. Klarer Oslo-laget å bygge videre på den prestasjonen, kan det bli poeng her. Mikkel Wik er tilbake i troppen, men Joachim Sommer Nielsen, Trym Auren, Petter Grønstad, Stian Thorbjørnsen og Jørgen Kvål mangler fortsatt. Skader og fravær er man godt kjent med også på Lillehammer som reiser sørover uten Andreas Martinsen, Emil Nyhus, Mads Homdrom og Martin Gran. Liam Sætre, Jakop Leibnitz og Pål Nyland plukkes opp fra U20-troppen til gjengen som skal revansjere torsdagens stygge hjemmesmell mot Oilers.

Odds:

Norsk Tipping: 5,40 - 5,30 - 1,40
Coolbet: 5,35 - 5,35 - 1,50

Sparta - Frisk Asker

Ser man på seiersprosent ut fra antall kamper er Sparta nest best i Fjordkraft-ligaen denne sesongen. Kun naboen Stjernen har levert sterkere. 5-1-seieren på Jordal torsdag var en maktdemonstrasjon og viser at Sjur Robert Nilsen igjen har satt sammen et lag som kan vinne titler og medaljer i norsk hockey. Laget kommer til den herlige toppkampen mot Frisk Asker med fem strake seirer, men uten Kevin Carr, Jonas Holøs og Magnus Nilsen. Frisk spanderer inngangen på supporterne som blir med på turen til Sarpsborg på jakt etter seier nummer fem på rad. Joakim Opsahl er ute sammen med Alexander Bonsaksen, mens David Morley regnes som usikker noen timer før dropp.

Odds:

Norsk Tipping: 2,15 - 4,10 - 2,65
Coolbet: 2,30 - 4,30 - 2,70

Manglerud Star - Stavanger Oilers

Kun tre plasser skiller disse to på tabellen foran lørdagskampen på Manglerud. MS har vært et friskt pust denne sesongen, men står med fem strake tap etter at det ble nederlag på Hamar sist. Joakim Engebråten Hermansen er tilbake her, men Jonathan Racine rekker ikke å bli klar og Steffen Thoresen mangler fortsatt. Tilsvarende duell i vest for en måned siden endte med Oilers-seier 3-1. Ni seirer og fem tap er fasiten så langt for seriefavoritten som klinte til med 8-0-seier over Lillehammer borte torsdag kveld. Tommy Kristiansen brakk tommelen mot Vålerenga forrige uke og er trolig ute til etter landslagsoppholdet. Også Kristian Østby og Jan Brejcak mangler mens Sander Hurrød, landslagsuttatte André Strandborg og Dennis Sveum alle var tilbake sist.

Odds:

Norsk Tipping: 7,50 - 6,20 - 1,27
Coolbet: 10,00 - 6,25 - 1,28

Ringerike - Stjernen

Lørdagen avsluttes på Hønefoss med tabelljumboen mot serielederen. Ringerike står fortsatt med seks poeng og har slitt voldsomt med skader den siste tiden - ikke minst på viktige spillere laget hadde håpet skulle sørge for poeng. Robin Bjørnstad manglet sist og er tilbake her, men fraværslisten er fortsatt lang: Reid Petryk, Even Tangen Fosse, Dennis Ryttar, Mathias Landa, Dustin Parks og David Åslin. Stjernen kommer fra fem strake seirer, men den som satt lengst inne var den siste mot Grüner der seiersmålet kom under ett minutt før slutt. Preben Arntsen voktet buret torsdag. Dagens Stjernen-tropp er ikke klar i skrivende stund.

Odds:

Norsk Tipping: 5,60 - 5,60 - 1,38
Coolbet: 6,00 - 5,45 - 1,45

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form