Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 21, 2021

Før dropp: Jordal-retur, Oilers-debut og TV-kamp på Løkka

Nummer én mot nummer to i Stjernehallen og Vålerenga-comeback på Jordal er to av hovedingrediensene i den 13. serierunden.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stjernen - Lillehammer, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Sparta, Askerhallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Vålerenga - Ringerike, Jordal Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Storhamar - Manglerud Star, CC Amfi 18.30 (TV 2 Play)
Grüner - Stavanger Oilers, Grünerhallen 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Stjernen - Lillehammer

Ingen tvil om hva som er rundens toppkamp! I Fredrikstad er det gratis inngang når serieleder Stjernen får besøk av serietoer Lillehammer. Stjernen så ut til å gå på sitt andre strake tap på Hønefoss i helgen, men snudde og vant til slutt 7-6. Backene Ole Einar Engeland Andersen og Magnus Eikrem Haugen ble skadet mot Vålerenga for e uke siden og spilte ikke lørdag, men Andersen er tilbake i troppen her. Lillehammer fikk med seg kun ett poeng hjemme mot Grüner søndag der det også endte 29-29 i skudd. Trym Gran og Teemu Vuorisalo er fortsatt ute med skader, men Aleksander Smirnov får tilbake Christian Fosse og Andreas Martinsen her.

Odds:

Norsk Tipping: 2,10 - 4,20 - 2,55
Coolbet: 2,20 - 4,25 - 2,85

Frisk Asker - Sparta

Frisk Asker er et av de seks lagene som jakter serieleder Stjernen. 6-5-seieren borte mot Stavanger Oilers for en uke siden ble fulgt opp med en grei 5-0-seier over MS i Oslo lørdag. Her er Hampus Gustafsson, Endre Medby, Mikael Dokken og Joakim Opsahl ute. Mikkel S. Christiansen soner karantene. Henrik Fayen-Vestavik er tilbake i troppen, men står i boksen i kveld. Junioren Christian Vethe Bye får sesongdebuten etter et lengre skadeopphold. Sparta har plukket ett poeng mer enn Frisk så langt og nå kommer nå fra to knepne hjemmeseirer over Grüner og Vålerenga. Jake Paterson stoppet 28 av 29 skudd da VIF ble slått på straffer sist. Skadelisten er den samme som sist da Sander Thoresen, Mattias Nilsson, Martin Grönberg og Jesper Martinsen Lilleberg mangler.

Odds:

Norsk Tipping: 2,00 - 4,10 - 2,90
Coolbet: 2,15 - 4,35 - 2,90

Vålerenga - Ringerike

Endelig! Bryte-VM er ryddet vekk og Vålerenga kan returnere til Jordal for første gang siden korona-restriksjonene ble fjernet. Sju strake bortekamper er unnagjort med fem seirer samt tap mot Storhamar og Sparta som resultat. Sist hjemmekamp endte med 5-4-tap mot Lillehammer, men Kenneth Larsen håper VIF har blitt bedre den siste måneden. Her må treneren planlegge uten skadde Jonas Oppøyen og Pontus Finstad. Ringerike imponerer med seier på Hamar forrige torsdag og et meget godt forsøk mot Stjernen lørdag der en 3-0-ledelse til slutt endte med 7-6-tap. Her er Hønefoss-laget svekket da Mathias Holst Jenssen, Nikolai Dalen og Robin Bjørnstad får selskap på fraværslisten av Dustin Parks, Linus Rosdahl og Brett Perlini. Andreas Adolfsen kommer inn som ekstra spiller.

Odds:

Norsk Tipping: 1,18 - 7,20 - 9,80
Coolbet: 1,20 - 7,50 - 13,50

Storhamar - Manglerud Star

Det går fortsatt opp og ned med Storhamar som holder sjuendeplassen etter to strake tap. Nederlaget hjemme mot Ringerike sist føltes pinlig for Hamar-gjengen mens 4-3-nederlaget i DNB Arena lørdag om ikke annet er mer levelig. Der hang Storhamar godt med og fikk også med seg ett poeng. Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de lo Rose er ute sammen med Samuel Solem og Sander Vedul-Kjelsås som ble skadet lørdag. Jimmy Andersson og Isak Hansen er tilbake. Det er tunge tider for MS som nå står med 12 strake tap. I dag må Corey Neilson reise til Hamar uten Robin Olsen Syversen, Christer Simonsen, Shafaat Hashim, Anton Lindström, Tord Thoresen og Jesper Öhrvall.

Odds:

Norsk Tipping: 1,13 - 8.80 - 11,50
Coolbet: 1,15 - 9,00 - 17,00

Grüner - Stavanger Oilers

Seier på Lillehammer søndag ble en solid opptur for Grüner som står med åtte poeng og så absolutt har kontakt med et godtgående Ringerike. Her får laget virkelig testet seg i noe så sjeldent som en TV-kamp på Grünerløkka! Mikkel Wik, Mathias Landrø, Jonathan Lafjell Ed og Espen Kleppe Hermanrud får ikke ta del i den. Med to poeng mot Storhamar lørdag klatret Oilers opp på tredjeplass. Nykommer Rob Bordson har tre økter bak seg med sine nye lagkompiser før han i kveld debuterer i norsk hockey. Tommy Kristiansen og Ludvig Hoff nærmer seg, men denne kampen kommer for tidlig for duoen.

Odds:

Norsk Tipping: 11,50 - 7,80 - 1,15
Coolbet: 15,00 - 9,00 - 1,16

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form