Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 9, 2023

Før dropp: Ingen Lindström-karantene, Salsten-retur og Frisk-skader

Torsdagen serverer runde fire i kvartfinale-serien som faktisk kan bli den siste og gi tidlig sommerferie for Lillehammer, MS, Frisk Asker og Stjernen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kvartfinaler:

Lillehammer - Stavanger Oilers, Eidsiva Arena kl 19.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Storhamar, Manglerud ishall kl 19.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Vålerenga, Varner Arena kl 19.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Sparta, Stjernehallen kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Lillehammer - Stavanger Oilers

13-0, 4-1 og 11-1 på de tre første møtene taler for at kveldens kamp kan bli den siste mellom disse to denne sesongen. Stavanger Oilers dominerte totalt mot Lillehammers unggutter sist, løsnet over 70 skudd og satte scoringsrekord i sluttspillet og det som faktisk er sesongens største seier på øverste nivå i Norge. Oilers stilte med samtlige mann i troppen friske og skadefrie sist så gjenstår det å se om noen hviles i kveld. Lillehammer har hatt et tungt 2023 på isen selv om det skjer positive ting utenfor. Mye tyder på at det unge mannskapet får hvile etter kveldens kamp, men matchene skal spilles først. Karl Markström, Joakim Lilliehöök, Emil Nyhus og Martin Ellingsen er ute også i dag mens Jeppe Meyer må testes.

Odds:

Norsk Tipping: 38,00 - 22,00 - 1,00
Coolbet: 51,00 - 25,00 - 1,02

Manglerud Star - Storhamar

Også for Manglerud Star kan det være over i kveld dersom ikke Oslo-laget vinner og presser fem en femte match i CC Amfi lørdag. MS står faktisk uten scoring mot Storhamar i kvartfinale-serien. Sprekker nullen her etter 6-0, 8-0, 5-0? I tillegg til Theodor Steen-Gulbrandsen, Lucas Loob Trygg og Christer Simonsen er også Tobias Degvold ute her. Storhamar ønsker ikke å kommentere enkeltspillerens skadestatus gjennom sluttspillet, men Markus R. Stensrud er fortsatt ute og Jacob Lundell Noer trolig ferdigspilt for sesongen. Ifølge Hamar Arbeiderblad er derimot Eirik Salsten tilbake etter en drøy måned på sidelinjen med avkuttet overleppe. Avisen melder også at Andreas Dahl er ute og Jonas Djupvik Løvlie usikker.

Odds:

Norsk Tipping: 32,00 - 19,00 - 1,00
Coolbet: 51,00 - 25,00 - 1,02

Frisk Asker - Vålerenga

Fire strake seirer er det eneste som kan sende Frisk Asker til semifinale i sluttspillet, men en triumf her vil uansett sikre minst ett ekstra oppgjør mot Vålerenga. De oransje presset voldsomt på i tredje periode i Varner Arena søndag, men hadde lite å stille opp med de siste 20 minuttene på Jordal for to dager siden der VIF snudde matchen og tok stikk nummer tre. Frisk har samme status i troppen som sist; Magnus Geheb, Mats Frøshaug, Emil Wasenden og Anton Holm er ute. Anført av en meget frisk Jørgen Karterud nærmer kveldens gjester seg semifinale. Også kveldens match går uten Martin Røymark som soner karantene, men Tobias Lindström slapp suspensjon og er klar. Stian Solberg fikk en smell i U20-match og venter fortsatt på comebacket på A-laget.

Odds:

Norsk Tipping: 3,95 - 4,70 - 1,62
Coolbet: 4,25 - 4,75 - 1,68

Stjernen - Sparta

Noe overraskende står det også i Østfold-duellen 3-0 i matcher i favør Sparta. Det betyr faktisk at sarpingene har slått rivalen fra nabobyen fire ganger på åtte dager! Sånt gjør godt i den blå delen av distriktet og desto mer vondt hos de røde. Kevin Davis ga Stjernen en drømmestart tirsdag, men Sparta snudde og vant til slutt 5-1. Det betyr kniven på strupen her for Fredrik Johanssons menn. Laget har naturlig nok savnet poengkongene Alex Dostie og John Nicholas Piccinich voldsomt i denne kvartfinale-serien. Kan en eller begge bli å se på isen i kveld? I Sparta-leiren må man i kveld klare seg uten Sondre Ahlsen som soner karantene. Martin Grönberg er ute for sesongen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,50 - 4,20 - 2,25
Coolbet: 2,67 - 4,35 - 2,30

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form