Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 21, 2021

Før dropp: Import ute, ny rolle og debut

Stavanger Oilers innleder den fjerde serierunder med flere sentrale spillere tilbake mens Storhamar reiser til Oslo med flere fravær. Få med deg alt om status foran den fjerde runden her!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stavanger Oilers - Grüner, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Storhamar, Manglerud ishall kl 18.30 (TV 2 Play)
Ringerike -Vålerenga, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Frisk Asker, Sparta Amfi 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer- Stjernen, Eidsiva Arena kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Grüner

Det ble hele sju baklengs for Oilers på Hamar lørdag der en av de store favorittene gikk på sesongens første tap. Hjemmekamp mot Grüner skal være en god anledning til å komme tilbake på vinnersporet, men det er flere endringer i Oilers-troppen i dag. Martin Lefebvre, Dan Kissel og Daniel Bøen Rokseth manglet lørdag, men er alle tilbake nå. I kveld er derimot Steve Whitney og backen Nicolai Bryhnisveen. Grüner er eneste lag uten poeng i Fjordkraft-ligaen etter tre runder. Trym Auren, Mathias Landrø, Sean-Michel Sunnqvist og Mikkel Wik står alle over i dag. Eirik Hopen leies inn fra Furuset også i dag mens Stian Thorbjørnsen er signert fra Comet.

Odds:

Norsk Tipping: 1,05 - 13,50 - 18,00
Coolbet: 1,06 - 15,00 - 35,00

Manglerud Star - Storhamar

Det ble seks baklengs for andre kamp på rad på MS-gjengen i Askerhallen lørdag. Tøff motstand venter også i dag når Storhamar kommer på besøk. Mats Trygg er fortsatt ute med skade og savnet i MS-defensiven. Som sist må Corey Neilson også i dag klare seg uten Jesper Öhrvall og Christer Simonsen. Storhamar har slitt stort med skader innledningsvis, men imponerte stort i målfesten mot Oilers lørdag. Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de la Rose er fortsatt ute med skader mens Samuel Solem og Jimmy Andersson er usikre. Martin Rønnild er tilbake i troppen, og nykommer Konsta Mäkinen kan få sin debut her etter å ha sitteti karantene,

Odds:

Norsk Tipping: 5,10 - 5,50 - 1,40
Coolbet: 5,65 - 5,75 - 1,45

Ringerike - Vålerenga

Storseier over Grüner og tok knepne nederlag borte mot Storhamar og Stjernen er fasiten for nykommerne Ringerike så langt. Nikolai Dalen og Mathias Holst Jenssen mangler fortsatt. Linus Rosdahl nærmer seg comeback og blir med i troppen som sjuende back i kveld. Fem scoringer på tre kamper er ikke nok for et Vålerenga-lag med gullambisjoner. Lørdag ble det kun én scoring og null poeng mot Sparta, og det betyr at man så absolutt bør slå Ringerike på Hønefoss i kveld. Steffen Søberg er fortsatt ute med skade som betyr at Tobias Johansen Breivold fortsetter mellom stengene. Heller ikke Jonas Oppøyen er tilbake, og i kveld mangler også Thomas Olsen.

Odds:

Norsk Tipping: 8,80 - 7,20 - 1,20
Coolbet: 13,00 - 8,10 - 1,19

Sparta - Frisk Asker

Det er Østfold-dominans på toppen av tabellen så langt med Stjernen foran Sparta på topp. Sarpingene tapte lokaloppgjøret forrige uke, men slo raskt tilbake med tre poeng på Jordal lørdag. Maksim Ponomarenko soner fortsatt karantene, Eirik Børresen og Niclas Jessesen er skadet og Sebastian Labori Christiansen spiller U20-kamp i kveld. Frisk Asker er et av lagene som har spilt kun to kamper, og lørdag tok de seg greit av MS hjemme i Askerhallen. Kristoffer Thomassen og Joakim Opsahl mangler også i kveld. Nicklas Dahlberg fortsetter i mål og Anders Bastiansen blir back også i Sparta Amfi.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,20 - 2,35
Coolbet: 2,40 - 4,20 - 2,60

Lillehammer - Stjernen

Rundens TV-kamp spilles i Eidsiva Arena der tredjeplasserte Lillehammer tar imot serieleder Stjernen. LIK har kjørt med stort sett den samme troppen hele veien innledningsvis med få skader, men i kveld mangler Vegard K. Fredriksen. I helgen kom laget fra OL-byen under 1-0 borte mot Grüner, men vant skuddstatistikken 35-15 og snudde etter hvert til 3-1. Stjernen måtte nøye seg med 3-2-seier hjemme mot Ringerike der Arttu Niskakangas ble matchvinner midtveis i tredje periode. Austin Cangelosi og Philip Hansen blir ikke med på bussen fra Fredrikstad i dag.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,40 - 2,35
Coolbet: 2,30 - 4,50 - 2,60

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form