Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 17, 2022

Før dropp: Frisk-usikkerhet, Stjernen-tester og hemmelighold

Stavanger Oilers, Sparta og Lillehammer leder alle 2-0 i kamper foran den tredje runden i kvartfinaleserien der Vålerenga og Storhamar møtes på Jordal.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stavanger Oilers - Ringerike, DNB Arena kl 19.00 (TV 2 Play)
Sparta - Frisk Asker, Sparta Amfi kl 19.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Lillehammer, Stjernehallen kl 19.00 (TV 2 Play)
Vålerenga - Storhamar, Jordal Amfi kl 19.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Ringerike

Er det noen som kan stoppe Stavanger Oilers? Som ventet har Ringerike fått store problemer med nettopp det og tapt 6-0 og 7-0 i de to første kvartfinaleduellene. Mye tyder på at dette kan være avgjort allerede lørdag dersom ikke Hønefoss-laget henter ut noen siste krefter. Oilers gjør én endring i troppen som scoret sju mål i Schjongshallen sist; Magnus Hoff kommer inn for Sander Hurrød. Martin Lefebvre står over. I Ringerike-leiren mangler Mathias Holst Jenssen, Nikolai Dalen og Robin Bjørnstad som alle er skadet. Resten av troppen er på vei vestover for duell nummer tre der borteseier gir helt opp til 22 i odds!

Odds:

Norsk Tipping: 1,08 - 9,80 - 18,00
Coolbet: 1,15 - 8,00 - 22,00

Sparta - Frisk Asker

Åtte forskjellige nordmenn sørget for de åtte målpoengene da Sparta økte til 2-0 i kamper i Varner Arena tirsdag kveld. Sarpingene har levert en sterk sesong og tar et langt steg mot semifinale med seier her. Troppen er den samme som sist; det betyr at kun Mattias Nilsson mangler. Svensken har fått en ny rolle i kvartfinalene der han bistår Sjur Robert Nilsen og hans team i boksen. Frisk Asker føler nok de må vinne i kveld, men fraværslisten er lite hyggelige lesning for Jan André Aasland og Vidar Wold. Nicklas Dahlberg, Endre Medby, Fredrik Bjørndal og Mikkel Christiansen mangler som sist, mens Mats Frøshaug, Jacob Lagacé, Sondre B. Vaaler og Jimi Kuronen alle må testes inn mot kampstart. Ungguttene Emil Wasenden og Marcus Valkvæ Erevik blir med i troppen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,80 - 4,40 - 3,35
Coolbet: 1,85 - 4,50 - 3,60

Stjernen - Lillehammer

Sølvguttene fra Stjernen ligger altså under 2-0 i kamper mot Lillehammer som endte som sju i seriespillet etter at Andreas Martinsen avgjorde på overtid i OL-byen tirsdag kveld. Landslagsspillerens comeback ser ut til å ha løftet laget fra mjøsbyen som med seier i kveld langt på vei kan begynne å se fremover mot semifinaler. Håkon Nilsen, Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen er ute for Stjernen i kveld, men laget kan få tilbake den viktige duoen Andreas Heier og Brendan Ellis. De testes før dropp i Fredrikstad. Lillehammer-leiren opplyser at de ikke ønsker å opplyse om status i troppen foran kveldens viktige kamp. Sist manglet de Daniel Sakshaug, Martin Ellingsen, Spencer Humphries, Vegard Fredriksen og Adam Thilander.

Odds:

Norsk Tipping: 1,95 - 4,20 - 3,00
Coolbet: 2,00 - 4,40 - 3,20

Vålerenga - Storhamar

Kveldens TV-kamp er klassikeren på Jordal der det står 1-1 i matcher etter at begge lag har vunnet hver sin hjemmekamp. Storhamar imponerte tidvis i CC Amfi tirsdag, men var nær ved å miste seieren kun sekunder før slutt da en VIF-avslutning smalt på innsiden av stolpen. 3248 så tilsvarende oppgjør søndag - et tall som har blitt heftig diskutert i sosiale medier. Kommer det flere mennesker i kveld for å se den viktige duell nummer tre? Vålerenga har fått mer bredde i troppen etter at Jørgen Karterud, Villiam Strøm og Colin Spaberg Olsen returnerte. Mika Partanen og Jonas Oppøyen er fortsatt ute. Storhamar ønsker å holde kortene tett til brystet, men Samuel Solem og Jan Brejcak var begge tilbake sist. Martin Rønnild slo ut åtte tenner på Jordal for fire dager siden.

Odds:

Norsk Tipping: 1,90 - 4,20 - 3,10
Coolbet: 2,00 - 4,35 - 3,20

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form