Lukk søk

Elitehockeyligaen

November 3, 2022

Før dropp: Frisk-duo ute, endelig skadefrie og Sparta-målvakt tilbake

Torsdagen gir oss fire matcher fra Fjordkraft-ligaen der Østfold-derbyet byr på noe litt ekstra da det er serielederen som møter tabelltoeren!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stjernen - Sparta, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Ringerike, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Play)
Vålerenga - Manglerud Star, Jordal Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Storhamar, Varner Arena kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play) 

Stjernen - Sparta

Det svinger av Østfold-hockeyen for tiden! Stjernen mot Sparta er en duell mellom nummer én og to på tabellen. Seks strake seirer har sendt Stjernen til topps, og statistikken i lokaloppgjørene er samme kaliber. Fredrikstad-laget vant alle kampene mot Sparta forrige sesong og tok første stikk også denne sesongen med 4-3-seier i nabobyen. Brendan Ellis, Emil Buskoven, Douglas Byrkjeland og Mikael Mikalsen står alle over mens Sondre Grønli er med fra U20-laget. Austin Cangelosi er tilbake og nysignerte Albin Lindgren er spilleklar til kveldens match. Men det er ikke bare Stjernen som er i form. Også Sparta kommer fra seks strake seirer og har slått Vålerenga på Jordal og Frisk Asker den siste uken. Alt ligger til rette for en herlig duell her i kveld! Sparta mangler fortsatt Jonas Holøs og Magnus Nilsen, men Kevin Carr er tilbake og gir Tobias Normann kamp om plassen mellom stengene.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,20 - 2,50
Coolbet: 2,45 - 4,30 - 2,50

Lillehammer - Ringerike

To strake borteseirer i Oslo har gitt Lillehammer en viss kontakt med topp seks-lagene selv om det ble stygge 0-8 i forrige hjemmekamp mot Stavanger Oilers. LIK har slitt med sentrale fravær lenge, men her kan trener Aleksander Smirnov faktisk plukke fra en skade- og sykdomsfri tropp! Det betyr at svært viktige Andreas Martinsen er tilbake, Emil Nyhus er også på plass mens Stein André Hagen også var på isen mot Grüner lørdag. Ringerike ligger fortsatt sist med seks poeng og fem strake nederlag. Martin Boork har slitt med en voldsom skadeliste i flere uker og har i utgangspunktet samme tropp som sist. Det betyr at Reid Petryk, Even Tangen Fosse, Dennis Ryttar, Mathias Landa, Dustin Parks og David Åslin alle mangler, men det er et par spillere som skal testes i dag.

Odds:

Norsk Tipping: 1,40 - 5,10 - 5,70
Coolbet: 1,55 - 4,65 - 5,55

Vålerenga - Manglerud Star

Oslo-derby på Jordal i kveld der Vålerenga jakter en opptur etter to smeller på rad. 1-5 hjemme mot Sparta forrige uke gjorde vondt og tirsdag ble det straffetap på Hamar. Ser man på seiersprosent uavhengig av antall kamper er Vålerenga nå nummer fire etter en periode som serieleder, men veien opp er kort. Jørgen Karterud har med seg Daniel Sørvik mens Tobias Lindström er tilbake fra sykdom og med i troppen. Magnus Brekke Henriksen fikk en smell på Hamar, men er med her. Manglerud Stars trenerduo Roy Johansen og Morten Ask returnerer til sin gamle hjemmebane med seks strake tap. Etter en meget positiv start på sesongen har poengene sittet lengre inne en periode, men MS henger godt med i alle kampene. Steffen Thoresen er tilbake mot gamle lagkompiser, Joakim Engebråten Hermansen er usikker og Jonathan Racine ute.

Odds:

Norsk Tipping: 1,27 - 6,20 - 7,35
Coolbet: 1,35 - 5,50 - 8,50

Frisk Asker - Storhamar

Tabellnaboene Frisk Asker og Storhamar avslutter hockeytorsdagen med TV-kamp i Varner Arena. Hjemmelaget sto med fire seirer på rad før det lørdag ble tap mot formsterke Sparta. Troppen er den samme som i Sarpsborg og det betyr at den viktige duoen Alexander Bonsaksen og David Morley ikke spiller. Joakim Opsahl har bestemt seg for å legge skøytene på hylla etter en periode med mye skader. Storhamar kommer fra straffeseier mot Vålerenga foran over 6500 tilskuere for to dager siden og jakter seier nummer fem på de seks siste kampene. Trioen Robin Haglund Mathisen, Simen André Edvardsen og Jacob Berglund må alle testes før dropp. Ellers stiller Petter Thoresen med full tropp.

Odds:

Norsk Tipping: 2,30 - 4,30 - 2,45
Coolbet: 2,40 - 4,35 - 2,55

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form