Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 9, 2021

Før dropp: Derbylørdag, bunnkamp i Oslo og ny Oilers-opptur?

Én runde av Fjordkraft-ligaen er unnagjort og i dag er det tre lokaloppgjør i Asker, på Hamar og i Stjernehallen mens Grüner og Ringerike møtes til viktig bunnduell.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Frisk Asker - Vålerenga, Askerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Sparta, Stjernehallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Grüner - Ringerike, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Lillehammer, CC Amfi kl 16.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Stavanger Oilers, Manglerud Ishall 16.00 (TV 2 Play)

Frisk Asker - Vålerenga

Asker-laget falt ned på sjuendeplass etter hjemmetapet mot Stjernen sist. Det har vært en hektisk uke for Frisk med tur til Polen, hjemmekamp mot Stjernen og ny hjemmekamp mot Vålerenga i dag. Mikael Dokken, Hampus Gustafsson, Endre Medby og Joakim Opsahl er ute også i dag. Patrick Bovim gikk av etter en periode torsdag og er usikker i dag. Nicklas Dahlberg er tilbake i mål og junioren Andreas Hilbertsen blir med i troppen. Vålerenga var klart best og slo etter hvert naboen Grüner greit torsdag. Steffen Søberg var tilbake fra skade mot Storhamar forrige helt, men hvilte torsdag. I Grünerhallen gjorde Jonas Oppøyen sin sesongdebut.

Odds:

Norsk Tipping: 2,45 - 4,10 - 2,30
Coolbet: 2,75 - 4,30 - 2,25

Stjernen - Sparta

Derby og toppkamp i Stjernehallen der alt tyder på at det blir smekk fullt. Stjernen fortsetter å imponere og leder tabellen når alle har møtt hverandre én gang. Nå har Fredrikstad-laget også fått en luke på tre poeng ned til Storhamar. Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen er ikke med i dagens Stjernen-tropp. Naboen Sparta følte seg snytt på Hamar torsdag der de til slutt tapte 4-3 etter en sen annullering. Martin Grönberg og Mattias Nilsson mangler for Sparta som stiller med samme lag som sist. Hvem vinner trenerduellen mellom Anders Olsson og Sjur Robert Nilsen? Dette blir et herlig derby med masse nerve!

Odds:

Norsk Tipping: 2,05 - 4,10 - 2,80
Coolbet: 2,15 - 4,40 - 2,88

Grüner - Ringerike

En kamp som blir meget viktig med tanke på den siste sluttspillplassen. Sju lag har som ventet stukket dannet en gruppe på tabellen, mens Ringerike, Grüner og MS følger bak. Nykommer Ringerike har åtte poeng og Grüner fem foran denne duellen i Oslo. Begge lag har spilt jevnt med flere av topplagene, og i det motsatte oppgjøret på Hønefoss var Ringerike klart best. Som sist er Nikolai Dalen, Mathias Holst Jenssen og Robin Bjørnstad ute. Karl Markström soner karantene hos gjestene. I Grüner-leiren mangler Sean-Michel Sunnqvist og Mikkel Wik. Mathias Landrø er på vei tilbake. Tobias Arntzen returnerer til VIF mens Philip Hansen lånes inn fra Stjernen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,65 - 4,20 - 2,10
Coolbet: 2,95 - 4,45 - 2,10

Storhamar - Lillehammer

Nok et hett derby denne nydelige hockeylørdagen! Storhamar har variert innledningsvis med en rekke fravær, men ligger på en fin andreplass etter seieren i toppkampen mot Sparta sist. Nå er det Lillehammer og gamletrener Aleksander Smirnov som kommer på besøk til CC Amfi. Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de lo Rose er fortsatt ute for en stund mens Mats Larsen Mostue og Jonas Djupvik Løvlie er tilbake. Samuel Solem soner kamp to av tre. Lillehammer-troppen fikk et hardt slag fredag da det ble klart at Andreas Martinsen må sone tre kampers karantene. I dag mangler også Trym Gran, Christian Fosse, og Thor Jørgen Friestad.

Odds:

Norsk Tipping: 1,95 - 4,30 - 2,95
Coolbet: 2,10 - 4,35 - 3,00

Manglerud Star - Stavanger Oilers

Åtte strake har det blitt for Manglerud Star etter den positive seriestarten. Laget ledet en periode på Hønefoss torsdag, men slipper inn for mye mål og måtte returnere til Oslo uten poeng. Christer Simonsen, Mats Trygg og Shafaat Hashim sto over sist mens Jesper Örhvall var tilbake etter en periode på sidelinjen. Oilers har våknet etter en litt treg start og har kommet seg opp på tredjeplass. Torsdag ble det kakefest og seier mot Lillehammer. Fra troppen sist går Dan Kissel og Anders Tangen Henriksen ut. Andreas Klavestad returnerer etter å ha sonet karantene.

Odds:

Norsk Tipping: 7,65 - 6,60 - 1,23
Coolbet: 9,00 - 7,00 - 1,27

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form