Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 17, 2022

Før dropp: Backdebut, skadefri tropp og storkamp

Full runde i Fjordkraft-ligaen også i dag der Vålerenga med kun ett poeng så langt tar turen til Lillehammer med full pott mens to av favorittene møtes i vest!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Grüner - Sparta, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stavanger Oilers - Storhamar, DNB Arena kl 16.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Frisk Asker, Stjernehallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Ringerike, Manglerud ishall kl 16.00 (TV 2 Play)
Lillehammer - Vålerenga, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Grüner - Sparta

Oslo-laget Grüner er eneste lag uten poeng etter to matcher, men får nye sjanser her når Sparta kommer på besøk. Laget vant skuddstatistikken på Ringerike torsdag, men røk til slutt 4-1. I Grüner-leiren er status som sist; Eirik Lavik er ute mens Trym Auren og Joachim Sommer Nielsen er i rehab og kan være tilbake snart. Sparta sjokkåpnet og ledet 3-0 mot Oilers torsdag, ga bort ledelsen og vant til slutt på straffer. Sondre Ahlsen og Jonas Holøs er ikke med til Oslo, men den finske nykommeren Miihkali Teppo debuterer her.

Odds:

Norsk Tipping: 9,80 - 7,50 - 1,18
Coolbet: 10,00 - 7,15 - 1,25

Stavanger Oilers - Storhamar

Storkamp i vest! Oilers har imponert i Champions Hockey League med flere sterke resultater, men fikk et brutalt møte med Fjordkraft-ligaen da Sparta raskt tok ledelsen 3-0 i Østfold torsdag. Oilers kom tilbake til 3-3, men røk til slutt på straffer. I hjemmepremieren venter en av de andre gullfavorittene som også røk på en smell sist. Kun Kristian Østby og Ludvig Hoff manglet mot Sparta. Storhamar vant skuddstatistikken overlegent, men tapte hjemme mot Lillehammer i Petter Thoresens comeback i CC Amfi. Da som nå mangler Patrick Elvsveen og Mathias Papuga.

Odds:

Norsk Tipping: 1,75 - 4,40 - 3,50
Coolbet: 1,85 - 4,45 - 3,65

Stjernen - Frisk Asker

Mye action for Stjernen innledningsvis. Laget har fått tilbake en rekke skadde spillere, tapte hjemme mot Storhamar, men fikk en herlig oppreisning torsdag med straffeseier på Jordal. Der var hele troppen på plass minus Mikael Mikalsen og Emil Buskoven, men status i laget i dag er ikke klart i skrivende stund. Frisk Asker har fått en perfekt start med full pott, men slet lenge med å bryte ned et hardtkjempende Manglerud Star torsdag kveld. Patrick Bovim og Joakim Opsahl rekker heller ikke denne mens Christian Vethe Bye i dag leies ut til Hasle-Løren for å bidra i 1. divisjonspremieren.

Odds:

Norsk Tipping: 2,40 - 4,40 - 2,30
Coolbet: 2,45 - 4,45 - 2,45

Manglerud Star - Ringerike

Ny duell mellom to lag som ventes å kjempe om den siste sluttspillplassen. Ringerike spilte en slik kamp også torsdag og slo da Grüner 4-1 på Hønefoss mens MS ga Frisk god match hjemme i drabantbyen. Hjemmelaget virker å by på langt tøffere motstand enn forrige sesong og stiller her mer samtlige spillere skade- og sykdomsfrie. Ringerike-leiren rapporterer om samme status med unntak av langtidsskadde Dustin Parks og Mathias Landa. Vinneren av denne har fått en god start på sesongen!

Odds:

Norsk Tipping: 2,15 - 4,40 - 2,55
Coolbet: 2,35 - 4,35 - 2,60

Lillehammer - Vålerenga

At Lillehammer skulle stå med seks poeng og Vålerenga ett foran denne duellen i Eidsiva Arena er det kanskje ikke så mange som hadde tippet. Aleksander Smirnovs gutter har slått både Sparta og Storhamar og håper på stor støtte fra publikum i denne kveldskampen. Med unntak av Stein André Hagen kan LIK-ledelsen også velge i en skadefri tropp. Vålerenga kom under to ganger mot Stjernen torsdag og røk til slutt på straffer. Da som nå mangler skadde Daniel Sørvik mens Rasmus Ahlholm trenger noe mer tid på å bli kampaktuell.

Odds:

Norsk Tipping: 2,35 - 4,30 - 2,35
Coolbet: 2,70 - 4,45 - 2,25

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form