Lukk søk

Elitehockeyligaen

December 4, 2021

Før dropp: Avlysning, Storhamar-fravær og Sparta-skader

Det ble ikke noe lokaloppgjør i Oslo, men den 24. serierunden byr på blant annet Stjernens møte med Storhamar og toppkamp i nabobyen Sarpsborg.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Stavanger Oilers, Sparta Amfi kl 15.30 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Grüner, Askerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Storhamar, Stjernehallen kl 18.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)
Lillehammer - Ringerike, Eidsiva Arena søndag kl 17.00 (TV 2 Play)

Sparta - Stavanger Oilers

Det er toppkamp i Østfold der Stavanger Oilers er på besøk hos tabellfirer Sparta. Sarpingene har tre tap på sine fire siste kamper og røk 2-1 på Lillehammer i den TV-sendte duellen tirsdag og har blitt passert av Frisk Asker. Skal det bli poeng her må laget lykkes bedre offensivt enn de har gjort den siste tiden. Håvard Salsten, Henrik Knold, Jesper Martinsen Lilleberg og Martin Grönberg er fortsatt ute. Målvakt Jake Peterson manglet sis og rekker heller ikke denne. Oilers tok over tabellteten da de knuste Stjernen i toppkampen forrige uke, men har ikke spilt kamp siden. Det betyr nå andreplass med én kamp mindre spilt enn overraskelseslaget.
Nicolai Bryhnisveen, Kristian Østby og Christian Wetteland er ikke med til Østlandet.

Odds:

Norsk Tipping: 3,60 - 4,50 - 1,65
Coolbet: 3,95 - 4,95 - 1,71

Frisk Asker - Grüner

Med fire strake seirer er Frisk Asker et av formlagene i ligaen. Laget har også kommet seg opp på tredjeplass til tross for en lang periode med en rekke fravær. Nå ser det bedre ut, men Nicklas Dahlberg er ute. Fredrik Bjørndal blir ikke klar før til romjulskampene mens Endre Medby fortsatt er et stykke unna med spill med hjernerystelse. Tirsdag ble det 7-2-seier på Ringerike til tross for beskjeden 21 Frisk-skudd på mål. Det har blitt ni strake kamper uten seier på Grüner, men torsdagens oppgjør i CC Amfi ble likevel en opptur. Matchen gikk til straffer og sørget for et poeng Oslo-klubben kan bygge videre på, men det skiller nå ti poeng opp til Ringerike på den viktige åttendeplassen. Trym Auren og Marius Carho Hansen er ute som sist.

Odds:

Norsk Tipping: 1,12 - 8,50 - 12,50
Coolbet: 1,15 - 10,00 - 14,00

Stjernen - Storhamar

5-0-tapet hjemme mot Oilers sved for Stjernen, men laget reiste seg på første forsøk og vant 7-2 i Manglerudhallen torsdag kveld. Da Oilers' kamp mot VIF ble utsatt tok de røde tilbake tabelltoppen. Trener Anders Olsson har kunne benytte stort sett den sammen troppen hele sesongen, og også i dag er det få fravær, men Jonathan Hafsmoe og Benjamin Byrkjeland er ute. Like heldige er man ikke på Hamar der Jacob Lundell Noer, Martin Rønnild, Markus Mikkelsen, Erik de la Rose, Jimmy Andersson, Andreas Øksnes og Isak Hansen er ute sammen med Andreas Dahl som er syk. Sist ble det kun to poeng mot Grüner, og det holder ikke for publikum i CC Amfi. Kan gjestene få med seg noe her?

Odds:

Norsk Tipping: 1,60 - 4,80 - 3,85
Coolbet: 1,65 - 4,85 - 4,40

Lillehammer - Ringerike

Søndagens eneste oppgjør spilles på Lillehammer der Ringerike kommer på besøk. Lagene er tabellnaboer, men det skiller hele 13 poeng fra LIK og ned til laget på den siste sluttspillplassen. Martin Gran ble matchvinner i tredje periode da guttene fra OL-byen tok tre poeng i en tight duell mot Sparta tirsdag kveld. Viktige Andreas Martinsen er fortsatt ute med skade, men var samtidig den eneste som manglet sist. Ringerike har gått på to strake tap etter 4-2-seieren over Vålerenga som sørget for trenerskifte i Oslo-klubben. Tirsdag ble det hele sju baklengsmål på 21 skudd i det som er en liten naboduell mot Frisk Asker.

Odds:

Norsk Tipping: 1,40 - 5,30 - 5,30
Coolbet: 1,45 - 5,20 - 6,30

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form