Lukk søk

Elitehockeyligaen

February 27, 2023

Follestad hedret seg selv på pub: - Det ble en rørende seanse!

Erik Follestad har gitt opp å få drakten sin i taket på Varner Arena eller Jordal Amfi og tok derfor saken i egne hender i en tåre(?)våt seremoni på Blue Line Sportsbar.

Foto: Privat

- Det ble finere enn jeg hadde sett for meg. Folk hadde gjort seg litt flid, det var flotte taler og mutter'n var rørt, forteller Follestad til nitten.no.

Lørdag inviterte TV 2-eksperten familie og venner til sin egen draktheising på Blue Line Sportsbar i Asker sentrum. Rundt 25 personer fikk se 33-åringen avduke den oransje trøyen med nummer 33 på ryggen.

- Jeg har såpass selvinnsikt at jeg skjønner jeg ikke får drakten i taket hverken i Varner Arena eller på Jordal. Da må jeg til min tredje hjemmebane Blue Line Sportsbar og Lancelot, sier Follestad om sitt eget stunt.

- Da guttene på puben spurte om å få en drakt, sa jeg vi måtte gjøre det skikkelig og kjøre en draktheising. Det er like greit å ordne opp selv når det er ingen andre som gjør det. Og det ble en rørende seanse det altså, så det var moro!

Taler

Follestad varslet at det ville bli taler fra toneangivende mennesker i den eksklusive invitasjonen. Nicolay Sørensen sa noen ord på vegne av Frisk Asker mens Jan Emil Gudems «Fra baker til seriegull» engasjerte de fremmøtte.

- Talen inneholdt hilsen fra både Marianne Borgen og Lene Conradi. Det var stort! Vi skålte i champagne og avduket drakten i tillegg til at jeg heiste opp landslagsdrakten min i andre enden av lokalet, forteller den tidligere backen.

Som mange kanskje har skjønt var dette utelukkende et humoristisk stunt fra 33-åringens side, men den tidligere Frisk Asker- og Vålerenga-spilleren innrømmer at han ble rørt over taler og fine ord med foreldrene, samboer Ingvild og sønnen Jens på plass.

- Det skulle være 100 prosent kødd, men ble overraskende fint med mange flotte, dog så klart ufortjente, ord. Jeg er lettrørt og kjente det presset på da det ble snakk om bragder og slikt, men klarte å holde meg.

Mellom «Basse» og «Zucca»

Follestad er seriemester både med Frisk Asker og Vålerenga, har over 20 landskamper og la grunnlaget for en karriere på skjermen gjennom «Iskrigerne» før han la opp med seks matcher for Bergen i 1. divisjon våren 2017.

Nå er Follestads Frisk Asker-drakt kledelig plassert på «kremveggen» i sportsbaren mellom Anders Bastiansen og Mats Zuccarellos trøyer.

- De to store hang der fra før og nå er de tre store samlet med meg i midten. Helt nydelig, sier Asker-gutten.

Markeringen fortsatte i egen losje i Varner Arena, der selskapet fikk se Frisk Asker slå Sparta 4-1, og for enkelte også videre utover i Asker-natten.

- Guttene drakk videre på min regning så jeg regner med at de koste seg!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form