Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 8, 2022

Flere testes før dropp i kveld: - Ser mer positivt ut nå

Både Stjernen og Storhamar har hatt skadeproblemer i semifinaleserien. Stjernen skal teste spillere i kveld mens det fortsatt sykdom i Hamar-leiren.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Det er i kveld duket for kamp fem i Fredrikstad hvor Storhamar kan bli finaleklare med seier. På Hamar sist hadde Stjernen store skadeproblemer.

Preben Arntsen og Jonathan Asbjørnsen ble hjemme i Fredrikstad mens Filip Gunnarsson måtte gå i garderoben etter første periode. Fra før Ole Einar Engeland Andersen vært utilgjengelig for spill siden første kvartfinale.

- Det ser mer positivt ut nå enn hva det har gjort tidligere. Vi har spillere som nå er hos fysioterapeut og skal prøve seg på oppvarmingen på is. Men jeg tror og håper at de fleste spiller, sier Stjernen-trener Lasse Fjeldstad til nitten.no i 13-tiden fredag.

«Greven» usikker

En som ifølge seg selv er usikker er Filip Gunnarsson. «Greven» ble kåret til årets spiller i Stjernen og får først vite rett før kampstart om han spiller.

- Jeg er usikker, men skal varme opp med resten av laget på is før kampen så får rett og slett kroppen bestemme om det går eller ikke, forteller svensken.

Det som er sikkert er at Preben Arntsen, Brendan Ellis og Austin Cangelosi spiller fredag kveld. De to sistnevnte har hatt ulike skader, men blir å finne i lagoppstillingen. Jonathan Asbjørnsen er bekreftet ute.

- Brendan fikk jo en kraftig smell i seriespillet. Slike ting tar tid. Jeg vil tro at de fleste lag har et bra forbruk på isposer i sluttspillet, og det samme gjelder oss. Som nevnt tidligere så terskelen for ikke å spille utrolig høy.

- Ole Einar Engeland Andersen da?

- Usikker. Han testes så jeg har ikke noe svar på det nå.

Fortsatt sykdom på Hamar

På Hamar sist så var Evan Buitenhuis, Jan Brejcak og Simen André Edvardsen ute med sykdom. Nå er én av de friskmeldt og med på med bussen til Fredrikstad.

- Det eneste jeg kan si er at én av de tre er med. To av dem er fortsatt syke og blir hjemme på Hamar, forteller Gjøse.

- Hvem er med?

- Nei, de kortene vil jeg gjerne holde tett til brystet. Vi reiser nedover med 22 mann og har de spillerne vi har tilgjengelige. Sykdom er trist, og noe vi absolutt ikke får gjort noe med, forteller en hemmelighetsfull Storhamar-trener.

Gjøse ønsker seg finalebillett i kveld, og føler at han møter to ulike Stjernen-lag i denne semifinaleserien.

- I Stjernehallen er de aggressive og vanskelig å spille mot. På Hamar er jeg overrasket over hvor energiløse de har virket. Så vi er klar over at vi må opp det nivået som kreves hvis vi ønsker å bli finaleklare i kveld, avslutter Gjøse.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form