Lukk søk

Fjordkraftligaen

December 16, 2022

Fikk MS-spleis i gave av datteren: - Det betyr så mye for meg

«MS betyr alt for mamma og gir henne så utrolig mye styrke i denne tøffe perioden med kreft» skriver Madelen Rognaldsen i Spleis-aksjonen som har samlet inn over 30.000 til klubben.

Foto: Privat

- Jeg ble helt satt ut og målløs. Det var en så fantastisk og magisk gave! Spleisen hjelper gutta mine i litt trange og vanskelige tider. Det betyr så mye for meg, sier Lisbeth Halvorsen til nitten.no.

Manglerud Star-supporteren, som blant annet tar bilder på klubbens kamper og arrangementer, er rammet av kreft, men ønsker ikke at den grusomme sykdommen skal ta for stor plass i denne artikkelen.

Også da Halvorsen fylte år tirsdag denne uken, var tankene hos klubben i hennes hjerte som for tiden sliter tungt med økonomien. Akkurat slik MS-leiren beskriver henne: Omtenksom og først og fremst opptatt av at andre skal ha det bra.

- Laget, alle rundt, hele «Garasjen» og andre supportere betyr så mye for meg, og gir meg energipåfyll i denne annerledes hverdagen min. Uansett hva som kommer inn, er det tanken som teller, sier Halvorsen.

Spleis-aksjon

«Stort grattis med dagen mamma! Jeg har lenge tenkt på hva jeg kan gi deg til bursdag i år. Jeg skulle så gjerne gitt deg alt fint i hele verden. Men siden det ikke er mulig ønsker jeg å gi noe til de folka som gir deg det fineste man kan gi til noen og det er gutta på MS. Måten dere tar vare på deg, alltid har et smil og en klem å gi. Uansett hvor dårlig ting har vært med sykdommen så har mamma alltid hatt en A-kamp å se frem til».

Det skriver datteren Madelen Rognaldsen i Spleis-aksjonen som løper til julaften og allerede har samlet inn over 30.000 kroner til Manglerud Stars elitesatsing.

- Tenk 30.000 allerede! Verdens beste bursdagsgave. Madelen er unik, sier et rørt bursdagsbarn.

- Jeg er veldig fornøyd og glad for at så mange har hengt seg på og støttet. Innsamlingen er åpen til julaften slik at det blir en julegave til MS, sier Rognaldsen til nitten.no.

Økonomiske problemer førte tidligere i vinter til at MS måtte kvitte seg med sine fire importer og fristille resten av troppen. Også trenerdouen Roy Johansen og Morten Ask er borte foran det som trolig blir en kamp for fornyet kontrakt på øverste nivå.

Finner trøst i hallen

Halvorsen har tidligere fortalt om sykdommen til blant annet TV 2. Hun ble operert og trodde hun var friskmeldt, men seksmånederskontrollen viste at kreften hadde kommet tilbake og spredd seg.

I den knalltøffe tiden har Manglerud Star, ishallen og miljøet rundt hockeyklubben blitt et fristed for Oslo-jenta - et «hus nummer to» - som hun selv sier. MS-hjelmene er dekorert med #71 og et hjerte. Det er spillernes egen hilsen til en av klubbens største supportere.

- Det gjør meg ekstra glad at mamma blir så glad for dette. MS betyr så utrolig mye for henne. De har virkelig tatt godt vare på henne under sykdommen. Det gjør meg glad at så mange vil gi noe tilbake til dem, sier Rognaldsen.

Hun har selv har en fortid som MS-spiller og har vært med Halvorsen på hver eneste legetime og sykehusbesøk de siste årene. Torsdag besøkte de Rikshospitalet for å overlevere bamsene fra bamsekampen mot Storhamar som samlet inn penger og gaver til Kreftforeningen.

- Det er så klart veldig hyggelig med alle fine meldinger og støtten som har kommet. Alt fra gamle spillere og folk som har vokst opp i hallen til de som holder på der i dag. Det er viktig for MS at de får støtte og står sammen i denne perioden. Det betyr også mye for meg personlig som gammel spiller å få bidra med noe, sier datteren.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form