Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 21, 2022

Én måned til Hockey Classic: - Trykker til i alle kanaler

Storhamar er byttet ut med Stavanger Oilers, men Lillehammer melder om like stor interesse som foran tidligere utgaver av Hockey Classic.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

«Har du aldri vært på hockeykamp før? Ja, da er dette stedet å starte!»

Det er innsalget til arrangøren Lillehammer foran årets utgave av Hockey Classic i Håkons hall som lørdag er én måned unna. Daglig leder og sportssjef i Lillehammer, Atle Svensrud, melder at man er i rute i OL-byen.

- Det er litt tidlig enda, men nå trykker vi til i alle kanaler og er sikre på at det blir den folkefest og en hockeyfest både for regionen og hele landet, sier Svensrud til nitten.no.

Forhåndssalg

Det blir et heftig arrangement i Olympiaparken denne lørdagen der hockeyparken åpner allerede klokken 12. Supporterne har allerede lansert menyen for dagen, og klokken 14 er det dropp i damekampen mellom LIK og Oilers.

Klokken 18 starter herrekampen der Lillehammer-ledelsen håper på fulle tribuner.

- Vi har god tro på at det blir bra, men samtidig er det slik nå at mange kanskje opplever en annen økonomisk situasjon enn før og kanskje venter noe lenger med å kjøpe billetter til kultur og sport. Men dette skal vi få til uansett, sier Svensrud.

- Hva er status på billettsalget?

- Jeg har ikke noe konkret tall her nå, men det ligger på omtrent samme nivå som tidligere. Vi er i rute.

- Hvor mange må komme for at dere skal gå i pluss?

- Vi satser på fullsatt Håkons hall. Da blir det en opplevelse og en hockeyfest. Med rundt 8000 tilskuere blir det enorm trøkk, men vi satser på over 10.000!

Siden 2017

10.031 tilskuere stilte på tidenes første Hockey Classic i OL-byen i 2017. Påfølgende år møtte 9165 mennesker opp for å se Lillehammer slå rivalen Storhamar 3-2.

8345 var tilskuertallet i 2019 mens LIK meldte i desember 2020 at det planlagte arrangementet med kamp mot Oilers i februar 2021 ble avlyst grunnet pandemien som herjet.

September 2021 måtte Lillehammer nok en gang innse at hockeyfesten ikke lot seg arrangere grunnet usikkerheten rundt restriksjonene og usikkerheten rundt større arrangementer.

Stavanger Oilers har valgt å legge årets frivillig-tur til Lillehammer helgen om én måned og lover å stille sterkt på bortefeltet båder under dame- og herrekampen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form