Lukk søk

Fjordkraftligaen

July 5, 2021

En klubb har solgt over 2500 sesongkort

Sesongkortsalget har startet hos de fleste klubbene i Fjordkraft-ligaen, og prisforskjellene er store mellom klubbene.

Juli-måned er ikke kjent for å være den måneden hvor klubbene selger flest sesongkort, men mange klubber har i år vært tidlig ute med å reklamere for sine sesongkort for kommende sesong.

I Stavanger har Oilers kommet godt i gang med sitt salg av sesongkort, og det virker som Oilers-fansen nå bare venter på at sommeren skal ta slutt.

- Vi har snart rundet 1600 sesongkort på privatmarkedet, og totalt med sponsor så ender vi trolig på 2500-2600 sesongkort, forteller daglig leder Terje Haukali til nitten.no.

DNBArena har i mange år vært et populært møtested for sponsorer på vestlandet. Noe som også genererer penger inn til ishockeylaget.

Skal du som privatperson kjøpe deg et sesongkort for kommende sesong hos Stavanger Oilers, vil prisen ligge på 4200-4700kr. Ståplass-billettene er noe billigere til en sum av 3200kr. 1250kr for barn. Haukali forteller at han er fornøyd med antallet så langt.

- Jeg må si det med tanke på all den usikkerheten vi har opplevd. Vi ligger omtrent på samme nivå som vi gjorde før pandemien, avslutter den daglige lederen hos Stavanger Oilers.

Du kan se prisene her:

Startet salget senere i år

I Sarpsborg kunne du få rabatterte priser på ditt sesongkort i Sparta Amfi om du kjøpte det før 1.juli. 4200kr (inkludert sluttspill) måtte du betale før 1.juli. Bestemte du deg etter den gitte datoen ble prisen skrudd opp til 4700 (inkludert sluttspill). Du har også mulighet til å kjøpe sesongkort kun for grunnspillet. Da ble det fratrekk på 500kr.

I følge Henning Svendsen i Sparta, så virker det som om at sarpingene har kjøpt seg sesongkort til rabatterte priser før 1.juli.

- Vi har solgt totalt 828 sesongkort per i dag. Det er en liten nedgang fra i fjor på samme tidspunkt, men må legges til at vi startet salget en måned senere i år, kontra tidligere år, forteller daglig leder i Sparta.

- I tillegg har vi et tilbud til Blue Warriors hvor et sesongkort og medlemskap koster 2000kr. Er du student kan du se samtlige kamper i Sparta Amfi kommende sesong for 2000kr.

Prisene kan du se her:

Noen kilometer nede i gata henviser Stjernen sine kommende sesongkortholdere til en App som som finnes på nettbrett eller mobil. Her kan du sikre deg din egen plass for 3500kr for alle kampene i grunnspillet. Er du medlem av supporterklubben Red Beavers så er prisen 1800kr for ståplass.

Stjernen er litt dyrere vedrørende sine studenter, da det koster 2200kr, som da ikke inkluderer sluttspill.

*Det har ikke lyktes med å få noen sesongkort-tall fra Fredrikstad, grunnet kontoret har ferie før øyeblikket.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form