Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 29, 2021

Eikrem Haugen: - Vil reise til utlandet igjen

Eventyret i Frankrike ble stoppet av pandemien. Nå ønsker den store backen å reise på et nytt eventyr i utlandet.

Før denne sesongen signerte Hamar-gutten for den franske klubben Cergy, og det ble med fire kamper før ligaen og landet stengte ned. I påvente av at ligaen skulle åpne igjen så reiste han hjem til Norge og skrev under en 1+1 kontrakt med Stjernen. En kontrakt som gjør at han kan terminere kontrakten ved spill i ligaer utenfor Norge.

Vanskelig i Frankrike

- Min kontrakt med Stjernen gjør at jeg kan spille i hvilken som helst liga utenfor Norge. Men hvis jeg blir i Norge så må jeg spille i Stjernen ut kontraktstiden forteller han til Nitten.no

Det franske eventyret ble snudd opp ned i det pandemien slo ut i landet, og det ble rett og slett for kjedelig for den ferske utenlandsproffen

- Ja, det ble veldig oppstyr på det værste. Ikke nok med at alt ble stengt ned, så innførte landet også portforbud fra 21:00, så da ble det veldig kjedelig i lengden. Trening og rett i leiligheten.

Omstendighetene og usikkerheten gjorde til at Eikrem Haugen pakket vekk alpelua og vendte tilbake til Norge og Stjernen Hockey.

- Når klubben tok kontakt, så ønsket jeg å jeg å komme tilbake til trygge rammer igjen og spille ishockey forteller han til Nitten.no

Ønsker seg et nytt eventyr

Den storvokste backen føler selv at han ikke fikk prøvd seg i Frankrike, og øyner nå muligheten til å reise ut igjen. Nitten.no erfarer at flere lag i Hockeyallsvenskan har sett for seg den 1,94 cm høye backen i sitt lag kommende sesong, men avventer til denne sesongen er slutt til å signere spillere for neste sesong. En liga som han selv kunne tenkt seg å spille i hvis tilbudet er riktig, forteller han.

- Hockeyallsvenskan er en bra liga med mye fart, og er absolutt en liga jeg kunne tenkt meg å prøve meg i. Men jeg får ta en dag av gangen og trene hardt i sommer med hockey-kompiser fra Hamar. Min agent er på saken, og forteller meg fortløpende om interessen forteller han via telefon.

Eikrem Haugen sin agent Loyd Remi Solberg forteller til Nitten.no at det finnes interesse for backen utenfor landets grenser.

- Det er flere ligaer i Europa som har vist interesse for min klient, så jeg tror og håper at dette skal løse seg.

I følge det vi erfarer så skal Hockeyallsvenskan-klubber meldt interesse?

- Har snakket med noen klubber i den ligaen, og de vet hvem spilleren er. Men mange ønsker å se an før sluttspillet er slutt før de tar ytterligere steg mot signeringer.

Få backer på kontrakt

Med Eikrem Haugen på vei ut så er det lite backer igjen på kontrakt i Fredrikstad-klubben. Stjernens sportslige leder har tidligere uttalt til Nitten.no at de ønsker å vente med i signere spillere før et eventuelt budsjett er på plass, men Nitten.no erfarer at to backer i Fjordkraft-ligaen har fått oversendt et kontraktforslag fra klubben.

Hva tenker du om dette, Darren Treloar?

- Nei, det er noe som jeg ikke har fått med meg i tilfelle. Og jeg kommer heller ikke til å fortelle media hvilke spillere vi jakter på.

(Bilde er hentet fra Stjernen.no hvor også Philip Hansen har kontrakt, etter at hans låneavtale med Grüner opphører etter denne sesongen)

Sportslige lederen forteller videre at han ikke er overrasket over interessen over Eikrem Haugen og tar ting med knusende ro i forhold til nye spiller til klubben

- Vi forhaster oss ikke med tanke på nye spillere. Og at en spiller som Eikrem Haugen har interesse fra andre klubber i Europa er forståelig .

Men dere har vel ikke ferie?

- He-he, jeg har aldri ferie. Så vi har våre øyne og ører åpne, men vi er også tålmodige, avslutter canadaensern

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form