Lukk søk

Elitehockeyligaen

July 6, 2022

Dokken om Frisk-exiten: - Jeg er skuffet over behandlingen fra Asker

Drøye to uker har gått siden det ble kjent at Frisk Asker ikke forlenger kontrakten med Mikael Dokken. Nå forteller 33-åringen at han føler seg dårlig behandlet.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Etter 10 sesonger og over 400 kamper er tiden inne for å takke av.

Slik innledet Frisk Asker artikkelen på sin hjemmeside 19. juni der det ble annonsert at Mikael Dokken ikke blir med inn i den første hele sesongen i nye Varner Arena.

33-åringen selv kalte det hele «trist». Et par uker senere setter han nå ytterligere ord på følelsene rundt exiten.

- Da jeg tenkte at Asker var planen, er jeg skuffet over behandlingen fra Asker, sier Dokken til nitten.no.

- Virker rart

Oslo-gutten kom gjennom NTG-systemet og debuterte for Frisk Asker allerede i 2009/2010-sesongen. Dokken var også innom Furuset, Lørenskog og Storhamar før han sommeren 2019 flyttet tilbake til Asker.

- Jeg har ønsket, og vært åpen på, at jeg har minst tre år igjen. Det virker rart og jeg er skuffet over hvordan dette endte da jeg leverte godt i starten på sesongen før jeg fikk en smell og var borte i tre måneder med hjernerystelse, sier Dokken og fortsetter:

- Deretter steppet jeg opp i sluttspillet som er en av mine største styrker som spiller. Jeg er en spiller som leverer i sluttspill og i tette, store oppgjør. Dette er noe jeg også føler jeg fikk vist i sluttspillet i Asker.

Som elmontør kjenner Dokken Varner Arena bedre enn de fleste av sine medspillere da han i vinter var med på å gjøre hallen klar til åpningsfest og sluttspill.

Forstår skuffelsen

Sportssjef Vidar Wold svarer slik konfrontert med Dokkens uttalelser:

- Vi har hatt en åpen og god dialog med både Dokken og hans agent om status rundt hans fremtid i Frisk. Dokken har vært en god fyr å ha i laget. Jeg skjønner at folk blir skuffet når det ikke blir slik man ønsker. Vi er fornøyd med hvordan lagbygget har utviklet seg og ser frem mot sesongstart.

Dokken selv føler han fortsatt har mye å gi som hockeyspiller og ser nå på mulighetene for å kombinere med familieliv og jobb med spiller for en annen klubb.

- Først og fremst venter vi på en løsning som får alt til å gå opp. Det er ting som må klaffe og som det tar tid å finne ut av.

- Hvis det løser seg praktisk har du et ønske om å fortsette karrieren?

- Ja!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form