Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 30, 2021

Denne spilleren kan være tapt for Sparta

Flere Fjordkraft-klubber vil strekke seg langt for å få underskriften til Christoffer Karlsen kommende sesong

Det bekrefter sarpingen til Nitten.no.

Karlsen som nå befinner seg på påskeferie er kjent med at det er interesse rundt han.

- Jeg har fått vite av min agent at det er litt interesse. Men nå skal jeg bruke ferien godt til å tenke på hva jeg ønsker for fremtiden og hva som er riktig valg for meg videre i min karriere.

23-åringen som i løpet av to år har gjort imponerende 43 poeng på 64 kamper for Sparta, og har gitt beskjed til klubben at han også snakker med andre klubber

- Sjur Robert har fått beskjed, og jeg har vært åpen og ærlig med klubben hele tiden. I Sparta vet jeg hva jeg går til og hva jeg får, så er spørsmålet om jeg utvikler meg i en annen klubb eller i Sparta.

Nitten.no erfarer at Stavanger Oilers ønsker å få signaturen til Karlsen kommende sesong, hvor hovedpersonen forteller at det har kommet noen meldinger fra en annen sarping.

- Tommy Kristiansen har sendt meg litt meldinger om hvordan det er i Stavanger og deres treningshverdag. Klavestad har også fortalt at han trives godt.

Lillehammer, Stjernen og Frisk Asker har også spilleren under oppsyn.

Stjernen da?

- He-he. Hva skal jeg svare til det? Takket nei til et tilbud fra dem før sesongen, og har vel gitt beskjed tidligere at det kanskje ikke er aktuelt. Men alt kan skje, er ikke like ille å gå fra Sparta til Stjernen som før. Hermansson er Sparta-gutt, og spiller i Stjernen.

Loyd Solberg hos S&D Hockey Agency som representerer spilleren, ønsker ikke å fortelle så mye mer enn at det er interesse for han.

- Nei, dette tar vi med vår klient. Men det er interesse for han. Og han vet også at Sparta er et alternativ for han også, hvis han føler at det for tidlig å prøve noe nytt.

Utlandet?

- De har tatt kontakt, ja!

Noe som kanskje overrasker de fleste mer er at Karlsen ikke ble tatt ut i brutto-troppen til Petter Thoresen. Et utelatelse han har fått beskjed om i forkant.

- Jeg er naturligvis skuffet, men de har gitt uttrykk for at de har sine grunner. Og det kan jeg forstå og har akseptert. Veldig kjipt, men skal trene hardere for å komme med neste gang, avslutter han.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form