Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 5, 2021

Daniel Sørvik tilbake for Vålerenga i kveld

En av de få kampene som spilles i Fjordkraftligaen etter en tung korona-start for mange lag. Daniel Sørvik tilbake igjen for VIF. Skal Stavanger Oilers fortsette å øse inn mål?

Vålerenga mot Stavanger har blitt en aldri så liten klassiker i løpet av de ti siste årene. I kveld barker lagene sammen i en viktig kamp om 3 poeng for å henge med lagene foran seg på tabellen. 


Vålerenga spilte to kamper i Narvik i helgen, så gjenstår det å se om de har klart å restituere seg bra nok siden søndagens tap. Albin Lindgren og Sondre Olden var ikke med på tur til Nord-Norge og det er usikker om disse er klare til kveldens kamp. Calle Spaberg Olsen har sonet ferdig sin karantene og er klar igjen til kveldens oppgjør. Det samme er Daniel Sørvik som er tilbake fra sykdom.

Stavanger kommer fra en formidabel 7-1 seier over Frisk Asker i Askerhallen på lørdag og med mindre det har skjedd noe de siste dagene er det kun Thomas Berg-Paulsen og Jonas Wikstøl som står på skadelisten for bortelaget. 


Vålerenga har svingt litt i formen, men før tapet mot Narvik stod laget fra hovedstaden med fire strake seire. Stavanger på sin sine er ligaens formlag. Etter en meget svak start på sesongen har laget fra oljebyen kun tapt to kamper siden 1. November. Lagene har møtt hverandre to ganger denne sesongen, det første oppgjøret på Nye Jordal Amfi vant hjemmelaget 4-2, mens oppgjøret i DnB Arena endte med 3-1 seier til Stavanger. 


Vil Tommi Taimi og Vålerenga beholde alle tre poengene, eller vil Dan Kissel og Stavanger fortsette scoringsfesten og gå forbi Vålerenga på tabellen? 


Kampen kan ses på TV2 Sport 2 fra klokken 19:00 


Poengkonge: 
Tommi Taimi 24 poeng (8+16) 
Dan Kissel 35 poeng (13+22) 


Keepere:
Steffen Søberg, 90,8%
Tobias Breivold, 90,8%
Henrik Holm 92,5%

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Norsk Tipping
2.30 - 4.00 - 2.35

Coolbet.com
2.35 - 4.20 - 2.50

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form