Lukk søk

Aktuelt

September 4, 2021

Christian Kåsastul om AHL-ryktene: - Jeg reiser hvis ting løser seg

Christian Kåsastul fikk et lite gjennombrudd forrige sesong med spill i AIK og VM for Norge. Nå kan AHL bli neste stoppested for 24-åringen.

Foto med tillatelse: Finn Eriksen

Christian Kåsastul spilte forrige sesong i Stockholms-klubben AIK, og fikk sitt gjennombrudd på landslaget under VM. Nå har han gjort sakene sine så bra at det finnes interesse fra flere klubber, inkludert AHL i USA.

- Ingenting er klart, og jeg har snakket med mye forskjellig. Men AHL eller ECHL hadde vært veldig kult det, forteller Kåsa til nitten.no

Kontraktsløs

Kontrakten med AIK er avsluttet, og nå kan USA bli neste stoppested for 24-åringen fra Skien.

- Jeg har ikke skrevet kontrakt med noen klubber, men jeg reiser hvis ting løser seg. Jeg må jo si at det er veldig fristende, sier den tidligere Asker-backen.

Er det flere klubber som har tatt kontakt?

- I USA er det kun et lag som har vist interesse. Og jeg tror ikke du får slike muligheter ofte, kanskje en gang i livet, fortsetter landslagsspilleren.

- Min agent (Anton Borvik) har ikke hatt sommerferie, og har stått på for meg hele sommeren. Så vi får se hva som skjer fremover. Nå er det landslaget som betyr noe, så får jeg forhåpentligvis vist meg frem der mot god motstand, avslutter Kåsastul som for tiden trener med Frisk Asker.

Agent Anton Borvik har lite informasjon å komme med.

- Jeg kan bekrefte at jeg har vært på jobb i sommer, men kommenterer ingenting rundt situasjonen til Kåsastul nå. Det jeg kan si er at det har vært interesse fra flere ligaer på han, så får vi se hva vi ender opp med til slutt, avslutter Borvik

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form