Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 23, 2021

Christian Bull kjøpt fri fra kontrakten i Tyskland - fortsatt klubbløs

Christian Bull hadde egentlig ett år igjen av sin kontrakt med den tyske klubben Krefeld Pinguine, men nå har klubben kjøpt han fri fra kontrakten.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Backen skrev under en toårskontrakt med den tyske klubben før forrige sesong. Under sesongen i fjor så ble Christian Bull lånt til Lillehammer og fikk 11 kamper før sesongen ble avlyst. Nå er den tidligere VM-uttatte backen på klubbjakt, i følge hans agent Håkon Taskerud.

- Det stemmer at Bull har blitt kjøpt fri kontrakten med Krefeld. Han er på vei hjem, forteller Taskerud.

Ønsker fortsatt utlandet

Ryktene skal ha det til at kanskje Bull vender hjem til Mjøsa, hvor både Lillehammer og ikke minst Storhamar som er på back-jakt kan være interessant. Det avkrefter hans agent.

Backen som var på utlån til Lillehammer i 11 kamper, rakk å notere seg for fem assist for klubben fra OL-byen. Nå er hans kontrakt oppløst, en dialog som gikk smertefritt i følge agenten

- Ingen dramatikk i dette. Dette var en dialog som gikk smertefritt, forteller agenten.

Valgte å bytte agent

Etter at forhandlingene ble avsluttet i Tyskland, så har Bull valgt å engasjere agenten Anton Borvik. Dette tredje gang landslagsbacken velger å bytte agent etter at han først hadde S&D Agency, så valgte han Håkon Taskerud, og nå engasjerer han Anton Borvik.

Den sistnevnte forteller til nitten.no at det nærmer seg en avtale for backen.

- Eneste jeg kan si om min agent er at vi nærmer oss en avtale med en klubb, forteller Borvik til nitten.no.

Avgjørelse kan skje i dag

Nitten.no erfarer at norske klubber følger Bull-saken tett, hvor både Lillehammer, Stjernen og Ringerike er de klubbene som har vist størst interesse for den tidligere landslagsbacken. Førstnevnte avkrefter at Bull er interessant for klubben fra OL-byen.

- Vi har signert ferdig på backsiden denne sesongen, så hos oss er han ikke aktuell, forteller daglig leder Atle Svendsrud til nitten.no.

Anton Borvik forteller til nitten.no at han skal i en samtale med Bull ved lunsjtider.

- Christians førsteprioritet så langt har vært utlandet, og vi har to-tre alternativer nå hvor alle er i utlandet. Jeg har jobbet med dette igjennom hele helgen og vi hadde en oppsummering sammen i går kveld. Nå skal vi snakke sammen igjen ved lunsjtider, også får vi se hva vi eventuelt lander på, avslutter Borvik.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form