Lukk søk

Elitehockeyligaen

December 5, 2023

CC Amfi i praksis utsolgt: - Her blir det smekk fullt

Godt over 6000 mennesker har sikret seg billett til tirsdagens toppkamp mellom rivalene Storhamar og Vålerenga.

Foto: nitten.no

Som ikke det er nok i potten fra før, deler de to rivalene tabelltoppen med 57 poeng hver foran kveldens brennhete oppgjør i iskalde Hamar.

At dette er den såkalte Würthkampen betyr også muligheter for gratis inngang i CC Amfi i kveld.

- Status per nå rundt klokken 14 er at det er hentet ut godt over 6000 billetter. Det er veldig bra, sier billettansvarlig Suzanne Sagerud til nitten.no.

Slik Vålerenga informerte om tidligere tirsdag, stoppet også Storhamar salget billettsalget for å sikre at billettene på bortefeltet ikke ble snappet opp av hjemmesupportere på jakt etter de siste ledige plassene i hallen.

Smekk fullt

Vålerenga-supportere som ankommer CC Amfi uten billett tirsdag kveld kan dermed sikre seg plass på bortefeltet ved å kjøpe denne i inngangen.

- Vi har stoppet salget, men det er fortsatt noen billetter igjen til Vålerenga på bortefeltet. Resten er i praksis utsolgt. Her blir det smekk fullt, sier Sagerud.

- Hva med Storhamar-supportere som er sent ute?

- Det eneste som er igjen nå er eventuelle billetter som kommer i retur grunnet sykdom og lignende. Disse legges ut fortløpende, men det er bare én og én her og der.

Tirsdagens oppgjør er det tredje denne sesongen mellom de to gamle rivalene som nå også deler serieledelsen. Storhamar vant overbevisende 4-0 på Hamar tidlig i oktober før VIF slo tilbake med 4-1-seier på Jordal før landslagspausen i november.

Gran ute

Som i de siste kampene er Trym Gran ute for hjemmelaget også i kveld. Det betyr at U20-landslagsspilleren Markus Røhnebæk Stensrud vokter buret i toppkampen.

- Vi har veldig lyst på revansje etter det som skjedde på Jordal sist. Da kom vi aldri skikkelig inn i kampen. Men i dag skal det smelle fra start, sier Storhamar-assistent Mattias Livf til Hamar Arbeiderblad.

Vålerenga manglet de tre backene Daniel Bøen Rokseth, Gabriel Koch og Mark Auk (langtidsskadet) da de slo Lørenskog 6-2 på Jordal lørdag og satte klubbrekord med 12 strake hjemmeseirer.

- Det er febersyke og magesyke som går blant enkelte i laget. Det er naturligvis ingen bra kombo når vi er inne i denne siste viktige uken før juleoppholdet, sier VIF-sjef Fredrik Andersson ti VIFs hjemmeside før avreise til Hamar.

Rokseth og Koch er bekreftet ute også i kveld sammen med Benjamin Byrkjeland. Linus Rosdahl er usikker.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form