Lukk søk

Fjordkraftligaen

May 27, 2022

Bastiansen: - Trodde ikke at jeg skulle spille så lenge

Anders Bastiansen (41) er klar for nok en sesong i Frisk Asker.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Når man blir eldre må man legge ned vanvittig mye for å holde nivået og formen vedlike. Samtidig må også man kjenne at kroppen tåler at man gjør det. Det prosjektet som er på gang med på laget og hele organisasjonen, samtidig som jeg er glad i å konkurrere gjør at alle brikkene falt på plass. Dette vil jeg være med på, sier Bastiansen.

Frisk Asker-veteranen kom tilbake til Norge foran 2015/2016-sesongen på en treårskontrakt, men er nå klar for sin åttende sesong på rad med en ny ettårsavtale som betyr at det blir flere enn 619 kamper for de oransje.

- Anders er en svært viktig spiller for Frisk Asker. Han har gjennom en lang spillerkarriere opparbeidet seg en rutine som kommer hele laget til gode. Bidraget hans utenfor isen, er vell så viktig som bidraget på is. Vi er svært glade for at han er med videre, sier sportssjef Vidar Wold.

Trives i ny arena

Bastiansen fyller 42 i oktober og har brukt den siste tiden til å teste kroppen og vurdere om han skal gå på nok en sesong. Nye Varner Arena er en av årsakene til at «Basse» forlenger karrieren.

- Det er fantastisk gøy å spille hockey! Det er klart at når jeg flyttet hjem trodde jeg ikke at jeg skulle spille så lenge. Men jeg er veldig glad for at jeg har gjort det, sier Bastiansen og fortsetter:

- De fleste jeg har snakket med som har sluttet, sier at man aldri får det som man har det når man spiller. Det tror jeg på. Garderobekulturen og alt ved siden av, gjør at det er utrolig gøy å spille. Samtidig får man konkurrert, noe jeg elsker og har jeg gjort hele livet.

Mye på plass

Frisk Asker har vært aktive på signeringsfronten i vår og allerede fått på plass store deler av troppen for neste sesong.

Alexander Bonsaksen, Håkon Løken Pedersen, Christian Fosse, Bobby MacIntyre og Felix Girard er alle hentet inn de siste ukene.

- Bastiansen har en utrettelig egenskap til å legge ned det arbeidet som er nødvendig for å holde seg i form, og skadefri. Han gir alltid alt, både på trening og i kamp. Det er viktig for spillergruppen at man har slike spillere. Hans lederegenskaper, nyter både etablerte og unge spillere godt av, sier sportssjef Wold som forrige uke så sønnen Eskil signere for finske HPK.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form