Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 3, 2024

Attraktiv Reichenberg snakket med VIF: - Hadde vært kult å få et tilbud

Alexander Reichenberg flyttet ut av leiligheten på Lillehammer denne uken, har snakket med Vålerenga og opplever interesse fra Danmark, Slovakia, Østerrike og Frankrike.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Det er fint å ha mulighetene, men det må føles riktig, sier Reichenberg til nitten.no.

31-åringen kommer fra sin poengmessig beste sesong noensinne og er igjen attraktiv på markedet. Da han snakket med nitten.no torsdag, holdt han på å flytte ut av leiligheten han har disponert på Lillehammer.

- Hvordan skal vi tolke det?

- Hvis jeg blir her er det greit med noe nytt. Det er ikke noe mer enn det. Fortsetter jeg her oppe flytter jeg et annet sted på Lillehammer, sier Reichenberg.

Snakket med VIF

Nitten.no vet at den tidligere landslagsspilleren har snakket med Vålerenga denne våren, noe også lokalavisen GD har erfart.

- Det var litt snakk om hva jeg tenker om fremtiden og slikt. Jeg hadde en fin sesong så det er naturlig at noen viser interesse. Jeg vet ikke om agenten min har snakket noe mer med dem nå, men det hadde vært kult å få et tilbud, sier Reichenberg.

- Vålerenga er en klubb som kan friste?

- Ja, det er det jo. De har ambisjoner og jeg ønsker å komme langt i et sluttspill. Det er det man jobber for hele sommeren. Det er kjedelig å ryke tidlig.

Vålerenga-sportssjef Anders Myrvold ønsker ikke å kommentere status rundt Reichenberg på Jordal.

Lillehammer-gutten har også vært innom Storhamar og Stjernen i Norge i tillegg til tsjekkiske Sparta Praha, Färjestad og Oskarshamn i SHL samt østerrikske Graz99ers.

Utenlandsk interesse

21 mål på 41 seriekamper og totalt 44 poeng for et lag som endte som nummer sju i EHL blir lagt merke til. Klubber fra Danmark, Slovakia, Østerrike og Frankrike har gitt uttrykk for at de vurderer Reichenberg denne våren.

- Det er jo ikke toppligaer, men det er bra der og. Det er gøy med interesse, men det må føles riktig om jeg skal flytte ut av landet, sier 31-åringen.

- Når tenker du å bestemme deg?

- Det spørs. Hvis det kommer noe som er spennende nok kan jeg bestemme meg på dagen.

Moderklubben Lillehammer har igjen utfordringer med økonomien, men ønsker å beholde toppscoreren og har gitt Reichenberg et tilbud om forlengelse.

- Hvis de løser det med økonomien er Lillehammer et fint sted å være. Jeg vet ikke helt hva de tenker nå, hva de skal hente av spillere og om de sikter mot å være med i toppen eller hva de tenker. Jeg vet ikke. Det er litt for tidlig for meg å svare de nå.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form