Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 14, 2021

Reichenberg: - Godt å komme hjem til familien

Alexander Reichenberg er glad for å ha flyttet hjem til Lillehammer, men har ikke lagt vekk drømmen om nok et utenlandsopphold.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Lillehammer-forwarden valgte noe overraskende å skrive under for Stjernen under pandemien etter å ha spilt for SHL-klubbene Färjestad og Oskarshamn samt et opphold i østerrikske Graz99ers.

Etter 20 poeng på 23 kamper i Fredrikstad ble ble det i mars hevdet at Reichenberg var klar for HockeyAllsvenskan-klubben BIK Karlskoga, men overgangen gikk aldri i orden.

I sommer valgte Reichenberg å reise hjem til kjente forhold i moderklubben Lillehammer, men han føler seg ikke ferdig med utlandet.

- Mitt mål er å gjøre det bra i år, og at jeg kan komme meg til utlandet å spille hockey igjen, forteller han til nitten.no.

Tilbake mot Storhamar

Sesongåpningen har resultert i fem poeng på åtte kamper for 29-åringen som re-debuterte for LIK i første hjemmekamp mot Storhamar.

- Jeg kom til en del muligheter i starten, men det ville seg rett og slett ikke. Det var for mye stang ut i begynnelsen. Heldigvis har det begynt å løsne igjen.

- Hvordan er formen nå?

- Jo, den er fin den. Jeg har fått trent bra for å være i form til denne sesongen. Min følelse er at både laget og jeg personlig har spilt gode kamper så langt, forteller Reichenberg som legger til at han har god oppfølging av Lillehammers fysiske trener.

Ønsket ikke å snakke

Den tidligere landslagsspilleren ønsket ikke å snakke med lokalavisen GD etter comebacket på isen i Eidsiva Arena. Reichenberg sier han fokuserer kun på det som er viktig for ham - nemlig ishockeyen.

- Det har vært så mye media rundt meg om alt annet enn hockey så det er ting jeg ikke snakker med media om. Jeg blir sliten av det. Det var godt å komme hjem til familien igjen, forteller han.

- Jeg ønsker å ha hodet hevet og kun fokusere på hockey og hvordan Lillehammer og jeg kan bli bedre. Mitt mål er å gjøre det beste for klubben, og vise meg fra en bra side slik at kanskje noen i utlandet ønsker mine tjenester neste år, avslutter Reichenberg.

Lillehammer-gutten scoret sesongens første mål mot Frisk Asker og sitt andre i mjøsderbyet mot tidligere lagkamerater i Storhamar. I kveld venter MS i OL-byen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form