Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 2, 2022

Tabelltipset - 8. Manglerud Star: - Optimismen er tilbake

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På første sluttspillplass kommer Manglerud Star med merittert hovedtrener og spennende importer.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

Manglerud Star

Stiftet: 1913
Trener:
 Roy Johansen
Hjemmebane: Manglerudhallen
Plassering forrige sesong: 10. plass
Tre profiler: Kjetil Martinsen, Jonathan Racine, Steffen Thoresen
Hjemmeside: mshockeyelite.no

Manglerud Star hadde en skuffende sesong sist og havnet på sisteplass i seriespillet. Laget måtte da ut i kvalifisering for å redde plassen i Fjordkraft-ligaen. Den gamle landslagsduoen Roy Johansen og Knut Jørgen Stubdal ble etter hvert hentet inn og de klarte å snu den vanskelige situasjonen klubben hadde havnet i. Nå er Johansen med videre som hovedtrener fra start. Det varsles om en ny og litt mer offensiv satsing på Manglerud. Laget har hentet inn noen gode importer som bør kunne utgjøre en forskjell, og med et veldig bra trenerteam, som vet hva som skal til for å lykkes, er optimismen tilbake i klubben. Det vil bli en tøff kamp om en sluttspillplass, og MS må prestere mye bedre fra start om de skal lykkes. Vi tror de kan klare å snike seg inn foran Ringerike.

Vurdering:

Målvakter - terningkast 4:

Den erfarne canadiske målvakten Mitch Gillam er hentet inn som førstemålvakt på Manglerud. Gillam har lang fartstid fra ECHL og virker til å være den målvakten laget behøver for å plukke flere poeng denne sesongen. Aleksander Johnsen vil være lagets andremålvakt og kan avlaste Gillam i løpet av seriespillet.

Backer - terningkast 3:

På backsiden har laget blitt forsterket med importen Jonathan Racine. Han må kunne bekle en toppback-rolle da laget ikke har for mange alternativer der. Emil Frøshaug og Tord Thoresen blir nok også viktige spillere med sin erfaring. Ellers har laget flere unge backer med bra potensiale. Denne lagdelen er den det settes spørsmåltegn med en svak sesong i fjor og tilsynelatende få forsterkninger. Det vil derfor ikke være noen overraskelse om MS blir forsterket på backsiden i løpet av sesongen. Lykkes MS med spillerutviklingen, som de har et uttalt fokus på, vil dette selvsagt ha en positiv påvirkning på noen av de de unge backene som kan få sitt gjennombrudd.

Forwards - terningkast 4:

Emil Bejmo, Parker Bowles og Darien Craighead er alle importspillerne som er hentet inn for å gi laget offensiv kraft. Disse importene, sammen med veteraner som Steffen Thoresen, Kjetil Martinsen og Mathias Trygg, bør kunne sørge for MS blir en vrien motstander. Comeback gjør også Marcus Bryhnisveen med gode offensive kvaliteter som kan bli verdifulle. Laget har også flere gode rollespillere og en fin miks med unggutter på vei opp og frem.

Trener - terningkast 5:

Roy Johansen er en av de mest meritterte trenerne her i landet og bringer med seg solid erfaring fra både norsk og internasjonal hockey. Johansen er kjent for at hans mannskap alltid stiller godt forberedt. Han er også vant til å kjempe mot lag som i utgangspunktet har en bedre tropp fra jobben som landslagstrener. Han vet hvordan han får på plass en tydelig og effektiv spillestil og stiller krav til sine spillere om at de skal komme godt forberedt til trening og kamp. Morten Ask har også et klokt hockeyhode og kommer med solid spillererfaring fra høyt nivå. MS har ett sterkt trenerteam.

Sum Manglerud Star: 15 poeng

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Fjordkraft-ligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form