Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 27, 2021

Stubdal ny Manglerud Star-trener

Corey Neilsons erstatter i Manglerud Star ble klar onsdag. Trenerveteranen Knut Jørgen Stubdal kommer inn og leder laget allerede mot Stjernen torsdag.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Vi har lett etter en norsk trener med kjennskap til norsk hockey, en som kjenner klubben vår, miljøet og spillerne samt en som har erfaring. Stubdal har ledet Vålerenga til to NM-gull og har vært med rundt landslaget internasjonalt i 15-16 år. Vi trenger en som kan stå i båten når det blåser litt, sier MS-nestleder Gisle Olsen til nitten.no.

Stubdal ble klar onsdag og leder Manglerud Stars trening allerede i ettermiddag. Torsdag står han i boksen mot serieleder Stjernen for laget som ikke har tatt poeng siden serieåpningen.

- Vi ser at dette kommer til å gi en effekt, men hvor stor vet vi ikke enda. Vi har kommet litt bakpå, men ønsker å bygge noe positivt fremover, sier Olsen.

Trygg med videre

Mats Trygg fortsetter som spillende assistent, men ytterligere en person skal inn i et team der Stubdal blir hovedansvarlig. Torsdag får «Stubben» med seg Daniel Myhre som assistent i påvente av en permanent løsning.

- Det blir en tredje person i teamet, men det kommer neppe på plass før neste uke, forteller MS-lederen.

Oslo-klubben ansatte i sommer canadiske Corey Neilson, men canadieren sa opp jobben fredag av personlige årsaker. Siden mandag har MS jobbet med å finne hans erstatter.

Stubdal har en fortid i Vålerenga og som landslagsassistent før han tok over den gang hardtsatsende Lørenskog. Etter at 60-åringen fikk sparken i romeriksklubben i oktober 2011, har han ikke trent noe lag på toppnivå.

Snakket med Johansen

En av trenerne Manglerud Star-ledelsen har vært i kontakt med de siste dagene er tidligere landslagssjef og «Stubben»-kollega Roy Johansen. Slik han varslet til nitten.no søndag, var han ikke aktuell på nåværende tidspunkt.

- Roy har fortsatt en avtale med Vålerenga og var ikke aktuell for oss nå, forklarer Olsen.

- Jeg har vært i tenkeboksen lenge nå og er i utgangspunktet klar for treneroppgaver igjen fra og med neste sesong. Det er jeg 100 prosent motivert for, sier Johansen til nitten.no.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form