Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 8, 2021

Storhamar tar grep etter 32 baklengs: - Jeg har sovet lite i det siste

Det har blitt rekordmange baklengsmål under oppkjøringen for Storhamar. Nå ønsker de å forsterke laget med en back, og helst få han spilleklar til lørdag.

Foto: Bjørn Christian Roksvåg, nitten.no

32 baklengsmål på seks kamper er fasiten for Hamar-klubben som senest i Pre Season Trophy slapp inn 19 mål på tre kamper. Hovedtrener Anders Gjøse er derimot ikke stresset.

- Vi kan ikke slippe inn så mye mål hvis vi vil vinne kamper i serien. Jeg er ikke stresset, fordi det er ting som vi må gjøre noe med og som jeg tror vi kan gjøre noe med. Men skulle de enkle baklengsmålene fortsette inn i serien, så kommer jeg til å bli stresset, forteller Gjøse til nitten.no.

Backjakt

Med Markus Mikkelsen og Erik de la Rose ute på ubestemt tid så har jakten etter en back pågått lenge. Nå håper hovedtreneren at ting kan falle på plass.

- Jeg håper å ha en back klar til seriestart, men vet også at det ikke finnes garantier for det. Alle ser at vi må ha fokus på det defensive, og det forsterker naturligvis jakten vår på en back når vi slipper inn de målene som vi gjør.

- Hvorfor tar dette tid?

- Grunnen er at jeg ønsker meg en back som passer for oss, og det har tydeligvis ikke vært lett. Nå ser jeg positivt på mulighetene til å få en back klar, og at vi kan få lukket en avtale.

Sportssjef Mads Hansen er ikke like optimistisk, og peker på en annen utfordring.

- Vi har en lønnsstruktur i Storhamar som vi ønsker å fortsette med, og det gjør at det blir lagt visse begrensninger til vårt søk. Dessverre så er ikke mange spillere i den priskategorien vi ønsker, forteller sportssjefen.

- Får Gjøse sitt ønske oppfylt?

- Det har jeg ikke noe svar på. Vi jobber veldig for det, men akkurat nå så er vi ikke der. Men det er fortsatt noen dager ingen, og vi har behov for å erstatte de spillerne som er ute med skade, forteller Hansen.

Søvnløse netter

Samtidig som Storhamars sportssjef jakter forsterkninger, så har ikke søvnen til hovedtrener Gjøse vært den beste den siste tiden.

- Jeg har sovet lite i det siste, men det er noe man må tåle i denne bransjen. Jeg juger hvis jeg sier at resultatene ikke preger oss, selv om det kun er treningskamper. Men vi fortsetter vår plan, og den har vi troen på selv om resultatene ikke har blitt som vi har ønsket, forklarer Stavanger-gutten.

Både sportssjefen og hovedtreneren er langt fra fornøyd med det de har sett under oppkjøringen.

- Nei, jeg er ikke fornøyd. Vi har kommet veldig skjevt ut i denne oppkjøringen, og ikke prestert som vi har ønsket. Nå ønsker jeg å se spillere heve seg fremover, og jeg vet gruppen gjør alt de kan for å komme seg opp av den gjørma og få tilbake selvtillit igjen, forteller Mads Hansen.

- Det er mulig det sprer seg en liten usikkerhet i gruppa etter de prestasjonene vi har gjort, men jeg går ikke rundt å føler at det er en stor usikkerhet i gruppa. De er veldig skjerpet på trening om dagen, og derfor sitter jeg med en følelse av at vi skal få justert dette inn mot seriestart. Men forhåpentligvis en ny back i troppen, avslutter hovedtrener Anders Gjøse.

PS! Patrick Thoresen er tilbake i trening, og det ser positivt ut for Fjordkraftliga-profilen med tanke på å rekke seriestarten mot Ringerike lørdag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form